שירה רומברג מעכו, עולה מאוקראינה התחתנה עם גבר ישראלי מסכן תוך שהיא מסתירה ממנו את העובדה שהיא משתמשת בתרופות פסיכיאטריות קשות והוא גילה את זה רק אחרי החתונה . כשהם נפרדו היא נעלמה עם הילד ל- 30 יום ולא ענתה לו לטלפונים. האבא מילא תלונה במשטרת עפולה על חטיפה ואז היא התיצבה ואמרה לשוטרים, שהוא לא האבא האמיתי, אלא רק מתחזה והאבא האמיתי של הילד מת…. רומברג שאלה אותם אם ידוע להם מתי הלוויה שלו.
השוטרים הבינו מייד שהיא לא בסדר בראש , עירבו גורמים מקצועיים ששלחו אותה לאשפוז כפוי במרכז לבריאות הנפש, בביה"ח שער מנשה.

הפסיכולוג מנחם אופיר קבע שהאישה לא צלולה
בהמשך הוזמן תסקיר מסוגלות הורית אצל הפסיכולוג , מנחם אופיר , שקבע גם הוא ששירה רומברג, פסיכית על כל הראש: "שירה סיפרה באופן ספונטני על בעיותיה, מחשבות הרדיפה, הטיפול הפסיכיאטרי". בהמשך הוא מתאר את תפקודה בראיון שערך לה וכותב ש"לעיתים נראו אי דיוקים (בלשון מועטה) וגלישה מהמציאות לדמיון" ומסכם "היא הותירה רושם של בחורה חיובית, לא יציבה, נאיבית, חסרה כישורי חיים להתמודד עם המציאות" והוסיף כי "הבעיה העיקרית של שירה היא חוסר יציבות נפשית" "לדבריה המשבר (מחשבות הרדיפה) החל אחרי קבלת התואר… ואז התחיל סרט חדש התחלתי לחשוב שכל המרוקאים רוצים להרוג אותי , כי כשהלכתי ברחוב הם הסתכלו עלי במבט שעוד מעט ירצחו אותי וגם שם התחלתי לברוח ולחזור הביתה במסלולים שונים " ו – "הייתי בהתחלה במחלקה סגורה, דברתי לא לעניין, קבלתי תרופות זריקות והרגשתי שאני בסדר" לגבי התחום הרגשי הכללי. הפסיכולוג קבע כי הוא "נמצא חסר בשלות, ילדותי ולא יציב. יש לה קושי לווסת את רגשותיה בהתאם למצב, כלומר היא נוטה לחוות ולהביע רגשות בעיקר באופן ספונטני, עוצמתי, אימפולסיבי, שטוח ופחות באופן מתון, נשלט ובוגר. נטייה זו מלמדת על חוסר יציבות רגשית משמעותית ותנודות קיצוניות במצב הרוח". אח"כ הפסיכולוג הרחיב וקבע שגם התפקוד שלה כאמא לוקה בחסר.
איך אישה עם פסיכוזה פעילה מקבלת 6 ימי לינה בשבועיים?
בכל זאת שינו את המשמורת הבלעדית של האב, למשמורת של 8 ימים לאבא ו-6 ימים לאימא, בטענה שחל שינוי , כי מצבה של האמא השתפר והיא כבר פחות פסיכית מקודם. וכך הם התנהלו, תוך שהאמא כל הזמן משפילה את האבא ומטיחה בו עלבונות, הנה לדוגמה ווטצאפ שהיא שלחה לו:

גברת שרוצה תוספות ימים עם הילד כל הזמן מבקשת מהגרוש החלפות זמני שהות
ובאותה נשימה היא כל הזמן מבקשת ממנו להחליף אותה בהשגחה על הילד בימים שהוא צריך להיות אצלה, מה שלא הפריע לה לפנות לביהמ"ש ולדרוש שיוסיפו לה עוד יום עם הילד . מערכת משפט נורמלית הייתה מגלגלת אותה מכל המדרגות. למה לשנות לילד את הסדרי הראיה כבר בפעם השלישית?
ומדובר באמא שכבר חטפה את הילד פעם אחת וסיפרה לו שאבא שלו מת?? כמה שינויים וטלטלות היא עוד רוצה להעביר אותו? כמה היא יכולה לחשוב רק על עצמה?
במקום להגיד לה, את חתמת בעצמך על הסדרי הראיה הקיימים אז מה את רוצה עכשיו השופטים מאפשרים לאישה לא שפויה לטמטם את האבא ואת המערכת בלי סוף. יש בנושא הזה עשרות חוו"ד. כל פעם גברת רומברג טוענת שהיא חוששת שבעלה המרוקאי ירצח אותה, למרות שעם עם בעיות נפשיות כאלה, היא צריכה להגיד תודה אם מישהו יסתכל עלייה בכלל.
בית המשפט שלח את בני הזוג לעו"ס לסדרי דין הכושל אמג'ד כיאל, בלשכת הרווחה בעכו . אמג'ד ביצע תסקיר סופר רשלני וקבע ש"האם מתפקדת", על בסיס מסמך סתמי של הפסיכולוג שהאם בחרה להגיש לו, בלי שאפילו טרח לדבר עם הפסיכולוג בעצמו.
ואת מי בכלל זה מעניין אם האמא מתפקדת? הרי בטענה שהיא מתפקדת היא כבר קיבלה משמורת 6-8. מה השתנה מאז לעכשיו?, וגם זה שהיא מתפקדת, זה לא אומר שהאמא המחורבנת שמתוארת בתסקירים היא כבר לא מחורבנת. הפסיכולוג בסך הכל ציין לטובה את התפקוד היומיומי שלה, אבל לא את היכולות ההוריות שלה, שבתסקיר מדווחות כירודות מאוד.
העו"ס אמג'ד טען שבגלל שהילד עם אינטליגנציה רגשית וחברתית ובעל דימוי עצמי גבוה ויכולת וורבאלית מצוינת, ועם מוטיבציה ללימודים יש לשקול לטובה תוספת לילה לאמא…….ממש יופי. אז למה לשנות לו משהו? אם הסידור הקיים מביא לתוצאות כאלה יפות, למה לשנות את מה שקיים ולכאורה מניב תוצאות משובחות.
נציין שהמצב של הילד הוא בזכות האבא שתקופה ארוכה היה המשמורן היחיד שלו, וגם כיום הילד נמצא 8 ימים אצל האבא, לא כולל את כל הפעמים שהאמא רומברג מבריזה, או שלא מתחשק לה לטפל בו.
שיסביר לנו העו"ס הערבוש למה העובדה שהילד מתפקד נהדר במצב הנוכחי, הוא דווקא שיקול להעביר אותו לאמא????
ואיך העו"ס הנבלה הסביר את זה? הוא שאל את הילד לפני אימא שלו אם הוא רוצה איתה יותר זמן , אז ברור שהילד אמר כן. על סמך כך העו"ס כתב בדו"ח שהילד הביע רצון להיות יותר זמן עם אמא שלו. הפניית שאלה לילד על ההורה שלו בנוכחות ההורה שלו היא ממש לא מקצועית.
וכך שינו לילד באופן זמני לזמני שהות של 7-7 עד שתתקבל ההחלטה הסופית. כשהגיע היום שבו הילד היה צריך לעבור לאמא הוא לא רצה, ואז זימנו את האבא למשטרת עכו, שם נמצאת שוטרת פוסטמה בשם שירה, טל.050-6271388 שמתגאה בזה שהיא גם עו"ס. שירה התקשרה לאשתו של האבא (כי האבא עצמו היה בתחנה) ואמרה לאשתו שתביא את הילד לתחנה, כי אחרת היא, היא תבוא לקחת את הילד האומלל בניידת לתחנת במשטרה. זה הטלפון של הבהמה שירה, שוטרת שהיא גם עו"ס:
אשתו של האבא הגיעה עם הילד, כדי למנוע ממנו את הטראומה של נסיעה עם שוטרות חרמניות בניידת .
לפנינו משפט שלמה. אין ספק שבמשפט שלמה הזה, הוכח למי באמת אכפת מהילד וזו לא האמא שלא אכפת לה מהילד שלה. אמא מסורה לא מארגנת לילד טראומות בניידת משטרה. כך נשים רקובות משתמשות בילדים כלי לנגח את האבא. מאז רומברג כבר הספיקה להדריך את הילד שכשהוא מדבר איתה מהבית של אבא, שילך לחדר אחר ששם אי אפשר לשמוע אותו ובאותו האופן היא מונעת ממנו לענות לאבא שלו כשהוא נמצא אצלה. כל הכבוד לשירותי הרווחה העלובים בעכו, הילד הגיע אליהם מוכשר ומתפקד ובגללם היום הוא עובר תהליך טמטום על ידי האמא המשוגעת שלו.
הנה עוד ווטצאפ מפרי היוצר של השרלילה שירה רומברג

בתמונה הבוסית של אמג'ד….. נורית אגיוייב מנהלת הרווחה הכושלת של עכו במשכורת 50,000 ש"ח לחודש….. עוד לא בעטה את העו"ס אמג'ד כיאל, חרף הדפיקות הצולעת של המוח שלו.

1 מחשבה על “גרושה מהגהנום 94: שירה רומברג חטפה ילד כי פחדה ש"המאפיה המרוקאית של עכו תרצח אותה" אושפזה בבית משוגעים וקיבלה משמורת משותפת”
עוס נורית אגיווייב כלבת רווחה פמיניסטית רקובה שיניים יפות