לאופירה אסייג יש בן זוג חדש. גיל שביט. איש מפוקפק שהיה שטינקר עד מדינה לשוחד בפרו נגד האנשים שעבורם הלבין את הכספים. אילולא הסכם השטינקר שעשה ב 2017 הוא היה מקבל 25 שנים בכלא הפרואני.
וזה הבנזוג החדש של אופירה, גיל שביט. גר בסביון. הנ"ל התעלק על הבת של המיליארדר ברוך איבצ'ר מפרו, דפנה איבצ'ר, והתחתן איתה. הוא נעצר בפרו ב 2017 על פרשת שוחד כשהתפקיד שלו הלבנת כספי השוחד תמורת עמלה, וכדי להימנע מכלא שימש עד מדינה. רצו עליו 25 שנים בכלא. הוא התגרש מדפנה איבצ'ר אחרי המעצר והעיקולים….
הנה זו הגרושה של גיל שביט, דפנה איבצ'ר….. למותר לציין שאחריה ולפני אופירה, היה לו רומן עם דוגמנית סופר סקסית, מישל סויפר.

מדובר בשטינקר ששימש עד מדינה לשלטונות פרו נגד מושל מחוז קאיאו, CALLAO שעבורו הוא הלבין כספים באיי הבהמה. זו הסיבה היחידה שהוא לא חטף מעצר, אבל הפרקליטות בפרו עיקלה לו את כל הנכסים שנשארו בפרו, כולל העמלה שלו (40%) שהשאיר בחשבונו בבהמה.
באפריל 2017 עצרו אותו שלטונות פרו על פרשת שוחד ענקית מתאגיד ברזילאי למי שהיה מושל מחוז קאיאו בפרו בסך $20,000,000, ושביט הציע שירותיו להחביא את הכסף בחשבונות מחוץ לפרו דרך חברה בשם Cardiff International Ltd שהחזיקה חשבון בנק ב CBH Las Bahamas. עבור העמלה הוא גזר 40%. המעצר בוצע כשהוא נחת בלימה בטיסה מקובה.
הפרקליטות בפרו הצליחה לעקל לו $760,000 שהחזיק בחשבון בבהאמס. בנוסף עיקלו לו 6 דירות, 3 מגרשי חניה, מחסן, 5 מגרשים, 3 משרדים, ו 2 משאיות בשווי $1,500,000. למזלו, הוא הצליח להעלים מכונית פורשה.
גיל שביט החזיק 4 חברות בפרו שכולן עוקלו, "Fugaz Contemporary S.A.C.", "Fugaz Siameses S.A.C.", "Fugaz Arte de convivir S.A.C." ו "Evolución por Fugaz SAC",
מאיפה יש לו כסף לפנק את אופירה בישראל? ברוך איבצ'ר שילם לו דמי "תעוף לי מהעיינים" שייעלם מפרו ולא יעשה לו בושות. בנוסף, איבצ'ר דרש שיתגרש מהבת שלו.


הנה הבנזוג גיל שביט עצור בפרו 2017.


בתמונה: הדוגמנית שגיל שביט התעסק איתה בפרו לפני אופירה אסייג. מישל סויפר.

על הקשר של גיל ומישל צפו פה.
https://www.facebook.com/watch/?v=217161569769199
לידיעת שוחרי הצדק האחווה והשלום. בפרקליטות יש מחלקה מיוחדת לאנשים כמוהו שנקראת חקירות "מטריקס OECD". מטריקס אלו חקירות שמדינת ישראל מחויבת בהן, על פי אמנת ה OECD, לברר כל חשש שאזרח ישראלי בחו"ל משחד או עוסק בשוחד בחו"ל. לרוב החקירות נפתחות על סמך כתבות בעיתונים או טיפים אנונימיים שמגיעים בפקס או מייל.
ככה תפשו את בני שטיינמץ שהאשימו אותו בשוחד עבור זכויות לכריית משאבי טבע באפריקה. מי שמוכן לספק טיפ למחלקת המטריקס על גיל שביט…. נא לפנות לעדנה. יש לנו את המיילים.
כמו כן, הבנקים בסביון איפה שהאיש מחזיק את כספיו שהביא מפרו צריכים לדעת מיהו, ואיך נשאר לו כסף אחרי הסכם השטינקר שעשה. מי שמוכן שלוח פקסים בנושא….. נא לפנות לתדרוך מעדנה.

שימו לב. ברוך איבצ'ר מפרו, האבא של דפנה איבצ'ר הוא האבא הרוחני של רני רהב. כל התרומות של איבצ'ר למען מחאות קפלן עוברות דרך החשבונות של רני רהב. בתמונה איבצ'ר עם חובבת האנקונדות 20CM הילה רהב
