EDNA LOGO 1

הפסד צורב לעו"ד ליעד ורצהיזר: טלי גוטליב קיבלה חסינות מתביעת לשון הרע של הבוגד יאיר גולן חובב הנוחבות והקומזיצים של החמאס

ליעד ורצהיזר כלבת שיסוי והשתקה של כוח קפלן

ח"כ טלי גוטליב הוציאה חסינות מתביעות לשון הרע וניצחה בתביעה שהוגשה נגדה ע"י יאיר גולן באמצעות עו"ד ליעד ורצהייזר.  נפסק שטלוש חסינה מתביעות לשון הרע על לשונות שהוציאה במהלך תפקידה ועבודתה הפוליטית.  השופטת היא עדנה יוסף קוזין ופסק הדין מהווה מכה קטנה בכנף של תעשיית תביעות ההשתקה של מחנה קפלן, והקפלנוחבות למינהן.

 

 

ליעד ורצהיזר חברה בארגון פשיעה אנרכיסטי קריים מיניסטר
ליעד ורצהיזר חברה בארגון פשיעה אנרכיסטי קריים מיניסטר

 

מדובר בתעשייה שממומנת ע"י גורמים זרים, ארגון ה PEF, הפדרציות היהודיות וממשל ביידן (ה USAID), וכסף זר שנשפך כמו מים על הפגנות ומחאות, ועל כל מיני ארגונים קיקיוניים שנועדו להנדס תודעה, פייק ריפורטר, בודקים, שומרים (שניהם בהנהגת נדב גלאון הבן של זהבה גלאון), וגם "העין השביעית" ("הזין השביעית") של אורן פרסיקו ועוד אין ספור ארגוני הנדסת תודעה ויחצ"נות חונטה ודיפ סטייט, כולל התנועה לאיכות השלטון של אליעד שרגא, מכון זולת של זהבה גלאון, העמותות השונות עם וריאציות על "שמירת הדמוקרטיה", וגם אחים לנשק שם פעילה השופטת לשעבר דורית ביניש באמצעות הבת שלה "האחות לנשק" מיכל ביניש, וגם ארגוני הנשים שמוחות נגד הפיכת נשים לשפחות שתכלית קיומן הוא הספרקת כוס לגברים:  איתך מעכי, פוליטיקלי קוראת (שם פעילה הבת של יצחק עמית, נטע עמית), ו"בונות אלטרנטיבה" עם מורן זר קצנשטיין.

בתמונה:  האחות לנשק מיכל ביניש, הבת של….

מיכל ביניש ידעה שהנוחבה יבואו וחיכתה להם בציפיה להפיל את ביבי
מיכל ביניש ידעה שהנוחבה יבואו וחיכתה להם בציפיה להפיל את ביבי

 

וזו הבת של יצחק עמית, נטע עמית, השפחה שפוליטיקלי קוראת לשחרור הכוס מדיכוי הפטריארכיה.

 

נטע עמית כוס מתרומם של בת של דיקטטור יצחק עמית
נטע עמית כוס מתרומם של בת של דיקטטור יצחק עמית

 

הנה פה ליעד ורצהיזר עם הקוקסי החבר שלה יניב רוזנאי.

יניב רוזנאי קוקסי בביקור בבית הזונות של ליעד ורצהיזר
יניב רוזנאי קוקסי בביקור בבית הזונות של ליעד ורצהיזר

 

 

ליעד ורצהיזר תסמונת הפישפש שטיפס לצמרת

 

ליעד ורצהיזר התחילה בתור כלבת שיסוי של קריים מיניסטר.  היא עו"ד כלומניקית ודי סתומה, אבל בגלל שהיא ותיקה במאבק נגד ביבי, החל מהימים של "קריים מיניסטר" (הפגנות נגד מנדלבליט להפחיד אותו בהצקות נון סטופ כדי שיעמיד לדין את ביבי על בובת ארנבת), היא זכתה להיות כתובת ראשונה לתובעי הקפלנוחבה.

ליעד ורצהיזר היא כתובת ראשונה למי שעל ראש הגנב בוער הכובע…  לאסטרטגיית השתקת השיח המאשים את ארגוני הקפלנוחבה בהזמנת החמאס לפלוש לישראל, ולבצע זממות, בתקווה שזה יפיל את ביבי. במילים אחרות בגידה.

והנה החצוף יאיר גולן שהשם שלו מופיע במחברת של המרגל אסף שמואלביץ (עו"ד שהתמחה בפרקליטות במחלקה למשפט כלכלי ב 2020), ושמטנף על ביבי ונגד אנשי ימין שהם האחראים לבגידה הגדולה שהביאה לפלישת הנוחבה, יש לו את החוצפה לטעון שטלי גוטליב הכפישה אותו על במת הכנסת ושהשם שלו "נפגע", ושהוא נעלב.

 

יאיר גולן רצה 500,000 ש"ח ויקבל זין של קוזין בתחת

 

יאיר גולן דרש לא פחות מ 500,000 ש"ח…. ולא הביא שום ראיה להוכחת הנזק שלו מעל המקסימום לתביעות ללא הוכחת נזק (שעומד על 70,000 ש"ח), וברור שהוא לא שילם את האגרה מכספו, וגם לא שילם על שירותיה המפוקפקים של ליעד ורצהיזר.

 

עכשיו השופטת עדנה יוסף קוזין תקעה מקל בתעשייה הזו, וקבעה שלטלוש יש חסינות עניינית.  כעת לא תהיה ברירה גם לשופט רמי חיימוביץ שדוגר כבר כמעט חצי שנה על הבקשה של טלי גוטליב למחוק את התביעה החצופה של שקמה ברסלר, שגם היא תובעת את טלי גוטליב, וגם הוא ימחק את התביעה של שקמה ברסלר.

אגב השופט רמי חיימוביץ טיפל גם בתביעת "אהוד רופא" (עו"ד שני רופא) שתבעה את עדנה קרנבל על 3,600,000 ש"ח, וטענה שאחרי שהתחילה ללבוש סחבות ופיאה, אזכור של השם שלה הקודם הוא עבירת מין.  הקוקסית לא הצליחה ובסוף בעצמה ביקשה לבטל את תביעתה.

 

רמי חיימוביץ שופט המתבשם מניחוחות הווגינה הפלסטית של הקוקסינלית שני רופא
רמי חיימוביץ שופט המתבשם מניחוחות הווגינה הפלסטית של הקוקסינלית שני רופא

בתמונה:  אהוד רופא ששם פיאה וחצאית ותבע אצל רמי חיימוביץ 3,600,000 ש"ח תחת השם "שני רופא".  תבעה ונכשלה…..אגב עד היום אהוד לא יודע למרוח ליפסטיק כמו שצריך, והצבע גולש מהשפתיים, כי השפתיים שלו 2 סנטימטר כל צד.

 

אהוד רופא מומחה בדיני קוקסיטאון על החלפת שם לשני רופא
אהוד רופא מומחה בדיני קוקסיטאון על החלפת שם לשני רופא

 

הקטע הוא שליעד ורצהיזר היא כוס שלא יודע שובע.  הכסף הרי זורם, ואין בעיה של אגרה ועירבון לערעור.  ברור שהכלבה תערער בשאיפה להגיע לעליון, כשהיא בטוחה שיצחק עמית, יהנדס לה את התוצאה וימצא כבר משהו להחזיר את התביעה בחזרה לעדנה קוזין יוסף.

האם זה הסוף של תביעות הקפלנוחבה?  ממש לא

 

הקפלנוחבה זו כת פסיכוטית.  בראש הכת 2 מנהיגים:  יצחק עמית וגלי משגלי.  כל עוד הם בתפקיד, הקפלנוחבה משוכפצת.  הרי התביעות האלה לא באמת נועדו להוציא פיצוי.  הם נועדו להטריל, לייבש, להציק, לבייש ולהרתיע אנשים מלפתוח את הפה ולהאשים את כת קפלן בבגידה.

מדובר בתעשייה שלמה.  ליעד ורצהיזר מייצגת את יאיר גולן בעוד 2 תיקים, למשל ת"א 21395-03-25 גולן נ' מני אסייג ואברהם סרוסי על 400,000 ש"ח.  גם: ת"א 66285-03-25 יאיר גולן נ' ניסים ואטורי על 200,000 ש"ח.

הכלבה מייצגת גם בת"א 42329-02-25 בנימין אשכנזי נ' אלי ציפורי על 500,000 ש"ח, הפעם בהרצליה. הכלבה גם מגנה על חיים לוינסון בת"א 16378-03-22 אלי ציפורי ואח' נ' חיים לוינסון.

מייצגת את המרגלת השמאלנית ענת קם בת"א 63955-11-24 ענת קם נ' שובל בן גביר על 330,000 ש"ח, הפעם בתל אביב. מייצגת את בן כספית בת"א 24844-09-23 בן כספית נ' דוד אמסלם ואליהו אהוני על 160,000 ש"ח בכפר סבא.

הכלבה מייצגת גם את הדס קליין בת"א 27557-11-24 קליין נ' צבי אליה על 1,000,000 ש"ח בת"א, את הדס קליין בת"א 23342-10-24 קליין נ' אורלי הררי על 250,000 ש"ח, וגם ת"א 23163-10-24 הדס קליין נ' שרית מאירוב על 85,000 ש"ח.

וזו רשימה חלקית, אולי 10% מהתביעות שהיא מפליצה, ומישהו מממן לה את כל האגרות האלה והשכר טרלה שלה, שכן למרות הסכומים האדירים שהיא תובעת, שווי תביעה בלשון הרע הוא בממוצע 20,000 ש"ח על פרסום.

עדנה קרנבל חוזרת וטוענת שצריך לבטל את הרף של 70,000 ש"ח לתביעה ללא הוכחת נזק, ולהוריד את הרף ל 20,000 ש"ח כדי שהתביעות האלה יטופלו בתביעות קטנות, ללא צורך בעו"ד.

בכלל מישהו צריך להגיד לשופטים שאם תביעת לשון הרע מוגשת על מאות אלפי שקלים, ללא הוכחת נזק, השופט בעצמו צריך לשלוח את התביעה לבימ"ש השלום לטיפול רשם.

שימו לב שהשופטת עדנה יוסף קוזין לא ידועה כשופטת נחמדה.  להיפך, היא מאוד קפלניסטית, מאוד תומכת פרקליטות והמזג השיפוטי שלה רע מאוד.

 

עדנה יוסף קוזין שופטת נבלה עם סיפיליס
עדנה יוסף קוזין שופטת נבלה עם סיפיליס

 

 

 

להלן ההחלטה של עדנה יוסף קוזין ת"א 51804-02-25 גולן נ' גוטליב

 

 

PDF

 

פסד חסינות עניינית לטלי גוטליב בתביעת יאיר גולן 51804-02-25

 

Views: 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *