EDNA LOGO 1

הפצ"רית 4: יפעת תומר ירושלמי בלעה 20 כדורי שינה. מדוע לא מבטלים לכל האלופים בפצ"ריה את הדרגות הצבאיות ואת המדים?

פצרית מהביוב איך נתנו לה דרגות של אלופה

היום מספרים שהפצ"רית בלעה 20 כדורי שינה, ולקחו אותה לבית חולים לחוויית העצמה נשית של שטיפת קיבה.  זה קורה אחרי שבשבוע שעבר המציאה סיפור שטבלה בים, בניסיון להתאבד, ואיבדה טלפון, וגם השאירה מכתב התאבדות….עוד מספרים שהיא בדרך לבדיקה פסיכיאטרית.  שנבין, איך אחת כמוה אלופה בצה"ל לא מצליחה להתאבד?  9/11/2025.

איך אלופה בצה"ל לא מצליחה להתאבד?

 

שנבין.  היא אלופה בצה"ל והיא לא מצליחה להתאבד?  מה כבר ביקשנו?  קצת הצלחה?  קצת סקסס??? מה כל כך קשה לקחת סכין מטבח ולחתוך ורידים?  מה כל כך קשה לצאת מהבית, ולזרוק את הכוס והציצים שלך מול מכונית דוהרת?  מה עם הגג?  אין גג בסביבה?  אין רעל עכברים?

ואנו אומרים, אם אלופה בצה"ל לא מצליחה במשימה כל כך פשוטה, כשהאמצעים זמינים, לא נדרש תיכנון, ולא צריך הרבה IQ בשביל זה, אז למה נתנו לה דרגה של אלופה?

מלכתחילה היא וכל חבריה בפצ"ריה והתצ"ריה לא היו ראויים לדרגות צבאיות, וגם אין סיבה שילבשו מדים.  הם משפטנים ולא לוחמים.  אין בהם שום סממן של "אליפות".

היא ששלחה אין ספור פחים מפשע לכלא צבאי, ושלחה חילי משטרה צבאית קוקסינלים עם כובעי גרב ונשקים שלופים, לא יכלה לעמוד בלחץ של כמה ימים בקייטנת נווה תרצה?  אז איך היא אלופה?

 

פצרית מהביוב איך נתנו לה דרגות של אלופה
פצרית מהביוב איך נתנו לה דרגות של אלופה

 

הגיע הזמן לבטל לכל הפרקליטים הצבאיים את הדרגות והמדים

 

מבחינתנו כדי להות אלוף בצה"ל צריך להילחם, קרבות, ירי, מרגמות, לחימה בשטח, לראות את האויב בשדה הקרב דרך קנה הרובה, להסתכן בגופך למען המדינה. ומה יפעת תומר ירושלמי עשתה בצבא?  יעצה בענייני מין ומגדר.  איפה היא ואיפה תכונת ה"גיבורת צה"ל" המצופה ממנה?  איפה התעוזה?

אפילו לעזית הכלבה הצנחנית יש יותר הבנה מה זה לחימה מול האוייב בשדה הקרב, מאשר לפוסטמת הווגינות הזו, שכל חייה ישבה על התחת במשרד.

אולי ההישג הכי גדול של יפעת תומר ירושלמי זה הכנסת מלוא גודלו של הזין של הפצ"ר לשעבר, מנחם פינקלשטיין, מי שהיה הבוס שלה, אל הפה שלה עד תחילת הגרון.  ועל זה מגיע לה דרגה של אלופה???

כל הפצ"רים והתצ"רים למיניהם לא ראו שדה קרב. אף אחד לא גיבור צה"ל.  רובם בגיל 18 הלכו לעתודה, אחרי שעברו אבחונים פסיכו דיאגנוסטיים, שהם קורצו מחומר תואם פצ"ריה, בדרך כלל הומואים, לסביות, קוקסינלים, שמאלנים, קומוניסטים, חובבי ערבים ונוחבות, ופמיניסטיות רדיקליות (כמו דפנה ברק ארז שגם היא היתה עתודאית וגם היא לבלבה בפצ"ריה).

עדנה קרנבל קוראת לישראל כץ, שר הביטחון לבטל את הדרגות הצבאיות של משפטני הפצ"ריה והתצ"ריה.

הם לא צריכים דרגות ולא צריכים לעלות על מדים.  הם לא לוחמים, והם לא לחמו.  מספיק בהחלט לחלק להם תארים מסוג "משפטן צבאי בדרגה 1", "משפטן צבאי ברמה 2", וכן הלאה.

ואם יפעת תומר ירושלמי באמת חוששת שניסיונות ההתאבדות שלה יצליחו, אזי יש בנווה תרצה חדרי חללית למתאבדות פוטנציאליות.  אלה חדרים מרופדים שהעצורה יושבת שם בלי שום דבר בחדר, חוץ מבית שימוש פתוח.  שתיגש לשם והם כבר ישמרו על חייה.

אם הפצ"רית אובססיבית לתדרוכים, מדוע אינה מתדרכת היום?

 

אנחנו גם לא מבינים מדוע אינה מתראיינת אצל יונית או דנה וייס או קושמרו.  היא הרי אוהבת תדרוכים.  למה היא לא מתדרכת מה קורה איתה, מה היא חשה, למה היא חושבת שהיא תרמה למדינה במלחמתה על שלטון החוק, ולמה לדעתה מעשיה ושקריה הם גולת הכותרת של שלטון החוק?

 

Views: 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *