EDNA LOGO 1

הפרקליט יוני חדד ביקש להאזין לשיחותיו של הסנגור קובי טולדנו בטענה שטולדנו יכניס "סם רעיל" לכלא לרצוח עד מדינה

שלומי טולדנו הפרקליטות האזינה לטלפונים שלו

לפנינו בקשה של הפרקליט יוני חדד "על דעת חיים ויסמונסקי" לאשר פתיחת חיסיון עו"ד לקוח לעו"ד שלומי טולדנו משיחות שקוטייר עודה קיים מהכלא עם עמרי עודה שהיה במנוסה מחוץ לכלא, וקוטייר עודה ביקש ממנו להעלות את קובי טולדנו על הקו.  הפרשה נקראת "האביב הערבי", ומדובר בחקירות על 3 נרצחים.  לטענת המשטרה קוטייר עודה זומם להרעיל למוות את עד המדינה.

הפרקליט יוני חדד הגיש את הבקשה לשי ניצן (שמתפקד פה כמו שופט) ומספר לו שעו"ד קובי טולדנו ייצג את עד המדינה בעבר, בפרשת האביב הערבי (פרשת קוטייר עודה, פרשה שכולם רוצים לרצוח את כולם), וסירב להמשיך לייצג אותו כשטינקר.

על פי מידע מודיעיני שהפיק המפקד בילי אקהויז, היתה פגישת עבריינים עם עו"ד קובי טולדנו.  יוסי מוסלי העביר סם רעיל לעמרי עודה, ובפגישה עמרי עודה העביר את הסם הרעיל לקובי טולדנו.  הוא אמור להכניס לכלא את הסם הרעיל כדי שעצורים אחרים ירעילו את עד המדינה. את המידע סיפק חשוד אחר שאקהויז הציע לו להיות עד מדינה שני.

 

 

יוני חדד הפרקליט שתפר תיק לעמוס סילבר והטלגראס

 

מה שלנו לא ברור זה איך הרעל יגיע לתוך הפה של עד המדינה בכלא?  יטפטפו לו את זה לפה בעודו ישן?  יזמינו אותו לארוחת שישי ויכניסו רעל למקלובה?  מדובר ב"סם רעיל", אז יכול להיות שזו גלולת אקסטזי מורעלת, ואז מישהו צריך לפתות את עד המדינה לבלוע את זה.  איך בדיוק דבר כזה יכול לקרות, אנחנו לא יודעים.

הפרקליטים שגייסו את עדי המדינה הם אלעזר ביאלין וצור הדר.

יוני חדד טוען שיש חשש שבגלל שקובי טולדנו מפחד מהעבריינים הוא ינסה לרצות אותם ויכניס את הסם הרעיל לכלא.

לנו זה נראה כמו חירטוט.  באופן שזה מוצג אפשר להגיד על כל אחד שיש חשש שהוא יכניס סם רעיל לכלא.

נציין שעו"ד שלומי טולדנו עובד בשותתות עם עו"ד מיכאל חיון, ושניהם מקבלים פירורים מעו"ד תמי אולמן שזורקת להם תיקים שהלקוחות לא רוצים לשלם את תעריפיה המופרזים.

 

שלומי טולדנו הפרקליטות האזינה לטלפונים שלו
שלומי טולדנו הפרקליטות האזינה לטלפונים שלו

 

 

מיכאל חיון שותפות להרעלת עד מדינה בפרשת אביב ערבי
מיכאל חיון שותפות להרעלת עד מדינה בפרשת אביב ערבי

 

להלן הבקשה לאישור הסרת חיסיון עו"ד לקוח לעו"ד קובי טולדנו 3/11/2017

 

לאחר האישור של שי ניצן, הגישה הפרקליטה יעלה הראל את הבקשה לבית המשפט.

 

יעלה הראל פרקליטת סייבר מהמתפרה של תיקי זבל וירטואלים
יעלה הראל פרקליטת סייבר מהמתפרה של תיקי זבל וירטואלים

 

PDF

 

בקשת האזנה לעוד קובי טולדנו אגב אורחא הרעלת עד מדינה בפרשת קוטייר עודה

 

Views: 40

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *