EDNA LOGO 1

טובה צימוקי העיתונאית הסנילית מפיצה שמועות מפי "משפטנים בכירים" ש"החונטה חוששת מאוד מביטול מעמד העותר הציבורי "בשנת בחירות"

טובה צימוקי זבל שמוכרת כתבות למרבה במחיר

הזקנה שבקושי מדברת ובקושי הולכת, טובה צימוקי, שגם בקושי קולטת מה קורה איתה, גויסה לצורך פרופגנדה עבור החונטה.  האישה מטושטשת נפשית לחלוטין…  בגיל הזהב פלוס פלוס.  ראו איזו כתבה דבילית הפסיכית הוציאה שמבוססת על "דברי משפטנים".

 

טובה צימוקי ממציאה משפטנים שלא קיימים

 

כל הכתבה מבוססת על משפטנים שאין להם שם, ומסרבים להזדהות.  איך נדע אם באמת יש משפטנים שאמרו את הדברים האלה, או שהיא המציאה אותם?  הכתבה בושלה במשרדי יחסי ציבור של הנהלת בתי המשפט, וכדי לעטוף אותה בצלפן ממציאים משפטנים שלא קיימים….

 

הזקנה הזו טובה צימוקי היא פשוט זיקית המשנה את צבע עורה לפי הארנק שמשלם לה.  היא כיכבה בטלפונים של אפי נוה כמי שליקקה לו, בישלה איתו ועם איילת שקד כתבות נגד מרים נאור ויצחק עמית, התגייסה למאבק להכניס את יוסי אלרון לעליון, ואנו בעדנה קרנבל פרסמנו את הסמסים שלה עם אפי.

 

טובה צימוקי זבל שמוכרת כתבות למרבה במחיר
טובה צימוקי זבל שמוכרת כתבות למרבה במחיר

 

עכשיו הזקנה התגייסה למען אותה חונטה, שבטלפונים של אפי היא הבטיחה לו שהיא תילחם בה.  מה קרה?  ידיעות אחרונות איימו עליה שיפסיקו לזקוק לה פירורים?

הרי היא כמו פסטה שהתקררה.  קפה שנס ליחו, גראס שלא עושה את העבודה.  דינוזאורית פרה היסטורית.  למה היא לא פורשת ונחה בבית זקנים של רבקה מיכאלי?

כתבה כזו שמבוססת על משפטנים פלוניים, בלי שם, ובלי הזדהויות, מבישה את מי שמפרסם אותה.  זה מראה עד כמה הדרדרה רמת העיתונות בישראל, שמוכרים סיפורים על סמך "משפטנים בלי שם".  אם המשפטן לא מזדהה, לא כותבים.  מה לא ברור?

היכונו לספין החדש:  בשנת בחירות אסור לטלטל את החונטה……

 

ומה הספין?  שעכשיו שנת בחירות אז אסור לפגוע בחונטה.  נו אז מה?  ושלשום היתה שנה מעוברת, ומחר תהיה שנת ארנב בלוח הסיני.  מה הקשר?  ממשלה נבחרה ל 4 שנים וזכותה לפעול.

בכלל בשנת בחירות אסור להמציא דברים חדשים, שזה לא יתפרש כצ'ופרים לבוחרים, אבל אין בעיה עם חוקים שכבר התחילו לקדם אותם.

בטוח שבימים הקרובים נשמע עוד הרבה עד כמה הדיקטטורה רעה וחוצפנית… שבשנת בחירות מעיזים לחוקק חוקים…..  ונשמע עוד הרבה על "משפטנים" שחושבים שזה פוגע בדמוקרטיה.

הגיע הזמן לבטל את הסטטוס של עותר ציבורי

 

עדנה קרנבל קוראת לליכוד לחוקק את כל החוקים שאפשר וכמה שיותר מהר, בדיוני בזק של 5 דקות, ולהעמיד את כל המשפטנים בפני עובדה מוגמרת.  והחקיקה הראשונה שהכי חשוב לחוקק היא ביטול הבג"ץ והעברת כל העתירות לבימ"ש מחוזי, וביטול מעמד העותר הציבורי.

לא ייתכן שכל שמוק וכל ג'ינגי', יגיש עתירה נגד כל חוקי הכנסת.

 

 

להלן כתבה של טוב צימוקי פורסם בידיעות פייקס 25/1/2026

 

פיגוע דמוקרטי, פתח לשחיתות: הביקורת על המהלך שמוביל לוין נגד היועמ"שית

משפטנים בכירים מביעים התנגדות חריפה לכוונת הממשלה להעביר החלטה שתפטור אותה מלהתייחס לחוות הדעת של הייעוץ המשפטי: "העיתוי קריטי – לקראת הבחירות לכנסת". לדבריהם, המהלך יביא ל"ביזת הקופה הציבורית"

משפטנים בכירים מגדירים את החלטת הממשלה שמטרתה להעביר חוקים והצעות החלטה ללא אישור מהייעוץ המשפטי לממשלה – שפורסמה לראשונה היום (ראשון) ב-ynet – כ"פיגוע משטרי מג'ורי בדמוקרטיה".

לדבריהם, ההחלטה תעלים את חוות הדעת השונות של הייעוץ, שניתנו כדי שהממשלה תנהג תמיד על פי חוק, והיא מבוא לסכנה שהממשלה תנקוט בצעדים לשיבוש מערכת הבחירות השנה. "עיתוי ההחלטה קריטי, לאחר שפיטורי היועמ"שית נכשלו, ולקראת הבחירות לכנסת", אמרו.

לדברי המשפטנים הבכירים, העברת ההצעה החדשה שהניח שר המשפטים יריב לוין צפויה להיפסל בבג"ץ. הסיבה לכך היא שבית המשפט קבע לא מכבר בהחלטה על ביטול הדחת היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה כי על הממשלה לכבד, כפי שהיה בעבר, את חוות הדעת של היועץ המשפטי לממשלה. זאת, בכל הקשור לחוקיות ותקינות עבודת הממשלה – בהחלטותיה ובחוקים שהיא מקבלת.

לדברי המשפטנים, המסר של הממשלה נתפס כך: "החוק לא בשבילנו – ולא מעניין אותנו". הם סבורים ששינוי תקנון הממשלה הוא המשך המהפכה המשפטית שממשלת נתניהו מנהלת נגד המערכת המשפט בכללותה, שכוללת בין השאר את הניסיון להדיח את בהרב-מיארה מתפקידה; את אי-ההכרה בנשיאותו של נשיא בית המשפט העליון, השופט יצחק עמית; ואת החקיקה הנמשכת בכנסת שמטרתה פיצול והחלשת מוסד היועץ המשפטי ממשלה, כמו גם חוקים נוספים ושנויים במחלוקת ששואפים לשנות את מערכת היחסים שבין רשויות השלטון השונות.

המשפטנים מציינים כי החלטת הממשלה משמעותה "ראש הממשלה מעל החוק", והיא תוביל לכך שזה יוכל להעביר את כל העולה על רוחו בממשלה. לדבריהם, הדבר נובע מכך שממילא אין גורם בממשלה שמאתגר את רה"מ בנימין נתניהו, ומפני שמזכיר הממשלה יוסי פוקס "עובד עבורו ועבור הישרדותו הפוליטית". "זה פתח ענק לשרירות, סיאוב, שחיתות, ביזה של הקופה הציבורית", אמרו המשפטנים.

המהלך המתגבש של הממשלה הונח על השולחן בשנה שבה המערכת הפוליטית גועשת, וכאשר הבחירות הכלליות לכנסת עומדות בפתח. כמו כן, בתקופה הנוכחית, עד שלבית המשפט מגיעות העתירות נגד השימושים לרעה בכוח ובתקציבים הממשלתיים – הנתונים לשיקול הדעת של השרים – הן הופכות לבלתי-רלוונטיות, והנזק כבר נעשה.

מוקדם יותר פורסמה לראשונה ב-ynet הצעת ההחלטה שקובעת כי הממשלה תוכל להעביר הצעות החלטה וחוקים גם בלי לקבל אישור של הייעוץ המשפטי לממשלה – כמקובל מאז קום המדינה. באותה נשימה, פורסמה גם ההתנגדות העזה של היועמ"שית בהרב-מיארה למהלך, שאותו כינתה "בלתי חוקי".

Views: 108

One Comment

  1. מעניין מאוד. ליאיר לפיד , הדפוק נתנו למסור שטחים בתקופת בחירות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *