EDNA LOGO 1

למה השוטר זיו שגיב עצר את ישראל פריי 4 ימים על "חשש לשיבוש" כשאפשר להגיש נגדו כתב אישום?

זה ישראל פריי או זאת חנין זועבי

השבוע פורסם שהמשטרה עצרה את העיתונאי ישראל פריי על פרסומים שהוא מתמוגג מאושר ממותם של חייל צה"ל בעזה כי הם פושעי מלחמה. רוית פלג בר דיין השופטת עצרה אותו ל 4 ימים על חשש לשיבוש, שמתוכם חצי שישי ושבת שלא חוקרים אותו כי הוא חרדי.

נראה שזה מעצר לצורכי הרתעה ללא כוונה להגיש כתב אישום.  זה אפילו לא מקדמה על חשבון העונש. כי לא יהיה עונש.

 

זה ישראל פריי או זאת חנין זועבי
זה ישראל פריי או זאת חנין זועבי

בתמונה ישראל פריי עם המעריצה המפרגנת מיכל פעילן. קיבלו את פרס אבירי התקשורת החופשית ע"ש יצחק לבני מטעם דמוקרטTV לשנת 2021.

ישראל פריי עם המעריצה הגדולה מיכל פעילן בת נקב הנוחבה
ישראל פריי עם המעריצה הגדולה מיכל פעילן בת נקב הנוחבה

לא הבנו למה צריך לעצור אותו?  אם יש ראיות, ויש עילה משפטית, למה לא מגישים נגדו כתב אישום? מה יש לחקור בתיק הזה?  הרי הפרסום קיים והוא לא מכחיש.  הוא מתגאה.  התיק מוכן לכתב אישום ולא צריך שום מעצרים.

איפה השיבוש?  הוא כבר פרסם.  הוא כבר עומת מול הפרסום.  גרסה נלקחה.  התיק מוכן לכתב אישום ולא צריך שום פעולות חקירה נוספות.  איזה צפרדעים מסוג "פעולות חקירה בת שיבוש" האכילו את השופטת רווית בר דיין?

רווית בר דיין היתה תובעת תעבורה.  היא התרגלה שבתיקי תעבורה, כולם אשמים והמשפט הוא עלה תאנה לסרט נע של הרשעות.  מה היא מסינה בדיני שיבוש?

 

רווית פלג בר דיין שופטת שהיתה פקצה של תביעות תעבורה במשטרה
רווית פלג בר דיין שופטת שהיתה פקצה של תביעות תעבורה במשטרה

 

הנה הציוץ: איפה ישראל פריי ינק את השנאה לציונות?  הוא הרי לא גדל באום אל פאחם

 

הנה הציוץ: "העולם טוב יותר הבוקר – ללא 5 צעירים שהשתתפו באחד הפשעים המחרידים ביותר נגד האנושות. למרבה הצער, עבור הילד בעזה שעכשיו מנותח ללא חומרי הרדמה; הילדה הגוועת מרעב והמשפחה שמכווצת באוהל תחת הפצצות, זה לא מספיק. זוהי קריאה לכל אמא ישראלית: אל תהיי הבאה לקבל את הבן בארון כפושע מלחמה. סרבו".

 

הנה עוד הסברים מפיו של התכשיט.8/5/2024.  ….במה הוא דוגל…  ממש כמו חנין זועבי.  ממש כמו אחמד טיבי.  ממש כמו נעמה לזימי.  ממש כמו זהבה גלאון.  ממש כמו יאיר גולן. ממש כמו גונן בן יצחק.  ממש כמו רם בן ברק. ממש כמו אהוד ברק.

 

 

 

 

איפה יש פה קריאה להסתה לטרור

 

אין פה קריאה לאחרים.  יש פה הבעת דעה אישית, מגעילה, אבל בכל זאת זו דעה. לכל היותר זה חילול כבוד המת, אבל אין עבירה פלילית שכזו.  הוא פונה לאימהות לסרב להיות אמא שהבן שלה חוזר בארון כפושע מלחמה, אבל ההחלטה לצאת לעזה היא של הבן ולא של האמא.

אין היתכנות עובדתית שאמא תסרב שהבן שלה יחזור בארון.  זו קריאה היפוטתית, אימא שאין בכוחה לעשות כלום, ובטח שלא "לסרב".  הוא לא פונה לחיילים לסרב.  לפחות לא הפעם.

השוטר זיו שגיב משקר מלוא הטנא מרגליות של שקרים והינדוסים

 

השוטר זיו שגיב הוא מאוד חמוד וחינני, אפילו חתיך אפשר לומר.  יש לו גם הבנה בריאה של יסודות הדמוקרטיה, וכבר ב 2020 יצא נגד ארגון קריים מיניסטר, וההתפרעויות שארגנה המופרעת, כלבת השיסוי, ליעד הוכוויזר.

 

בתמונה:  יניב רוזנאי עם ליעד ורצהיזר.  הדעות של שני אלה לא שונות מישראל פריי.

 

יניב רוזנאי קוקסי בביקור בבית הזונות של ליעד ורצהיזר
יניב רוזנאי קוקסי בביקור בבית הזונות של ליעד ורצהיזר

הוא עמד בכבוד בתלונות שהגיש נגדו עופר כסיף, וכבר 5 שנים שכל זייני השכל של הארץ וערוצי התבהלה מטנפים עליו בלי סוף.  במיוחד הגועל נפש ביני אשכנזי.

אבל זה לא אומר שהטקטיקות של החונטה, לשקר, להמציא סיפורים, ולבדות "חשש לשיבוש", עובר אצל עדנה חלק.   עדנה קרנבל מתעבת כל שוטר באשר הוא, שאומר שיש "חשש לשיבוש".  ב 99% מהמקרים אין שום חשש לשיבוש, כולל התיק הזה.

 

זיו שגיב כלבי השיסוי של קפלן משקשקים ממנו
זיו שגיב כלבי השיסוי של קפלן משקשקים ממנו

 

נציין שגם ההתנהגות שלו בזמן הקורונה לא היתה לרוחנו.  הוא דגל באכיפה ברוטלית, על קוצו של יוד, מחסומי משטרה, רדיפת אנשים בים, שליחת הליקופטרים למי ששוחה בלי מסיכה…. ברוטלי מידי לטעמנו.

 

תרגיל חקירה בזוי: המשטרה הציע לפריי למחוק את הפרסום

 

השוטר נצ"מ זיו שגיב, קצין אגף החקירות והמודיעין (אח"מ) במחוז תל אביב, התראיין לסוגיית סיווגו של פריי כעציר ביטחוני לגלי צה"ל ואמר: "אחד מהשיקולים העיקריים בכליאת עצורים הוא שמירה על העצור, אפשר להניח מה היה קורה אם פריי היה נכלא בבית מעצר עם עצורים מסוג אחר"….  "המשטרה ביקשה מפריי להסיר את הפרסום בטרם הוחלט על מעצרו, לפני שהחלטנו על מעצרו נתנו לו הזדמנות להפסיק את העבירה וביקשנו ממנו למחוק את הציוץ".

 

נו מה זה אומר?  שאם היה מוחק, הוא לא היה נעצר???  אם כן זהו מעצר שווא נקמני ללמד אותו לקח.  כנראה לא באמת רוצים להגיש נגדו כתב אישום, סתם רוצים ללמד אותו לקח.

אלא מאי?  זיו אומר שהציעו לו למחוק, אבל לא אומר מה פריי היה מקבל בתמורה? שחרור?  אי העמדה לדין?  הסדר מותנה?  מה זה הקשקוש הזה לספר על חצי הצעה (הצענו לו), בלי להגיד מה התמורה להצעה?????

 

השוטרים בדנ"א שלהם לא יכולים שלא לשקר שיש חשש לשיבוש

 

זה אומר שבדיוני המעצר אותו זיו שגיב שאמר לשופטת שיש פעולות חקירה בנות שיבוש שצריך לעשות בזמן שהוא עצור, זה שקר וכזב.

מה כבר הוא יכול לשבש?  עצם זה שביקשו ממנו למחוק את הפרסום, זה בעמו תרגיל חקירה, כי אם הוא עונה "לא רוצה" משתמע מזה הודאה שהוא המפרסם ובעל השליטה בפרסום.  כלומר את תרגילי החקירה הם כבר עשו….  אז מה נשאר?

נשאר כמובן לחטט בטלפון שלו, אבל הוא עיתונאי, וזה בעייתי.  נניח שהוא מאושר לחיטוט בטלפון, למה הוא צריך לשבת במעצר?

הטלפון בידי החוקרים. הם יכולים לקרוא לו שוב ולעמת אותו מול ממצאי החיטוט.  ונניח שיראו לו ויטיחו בו שראו בטלפון שלו כל מיני דברים, הוא הרי לא חייב לענות להם שום דבר.  יש זכות שתיקה, אז מה התועלת להושיב אותו במעצר עד שיוציאו את תוצרי החיטוט בטלפון, ואז לשמוע "שתיקה"?

זיו מספר ש"הפוסט נצפה על ידי 343,000 אנשים וצבר 1,263 לייקים"..  ו"הפרסום הזה גורם לאנשים להזדהות עם תוכנו"…."אם הוא היה זוכה לשניים-שלושה אנשים שהיו צופים בו, סביר לוודאי שלא היו פותחים בחקירה"….  "אחת השאלות שנשאלנו בבית משפט היא עד כמה הפרסום הזה מקבל פומביות".

זו אמירה אידיוטית.  גם המשוגעים בחו"ל שמפרסמים פרי פלסטיין, לא גורמים לאף אחד "להזדהות עם תוכנו".  הצפיה היא מתוך סקרנות, איך אחד שנראה חובש כיפה לא מזיק, מעז להתבטא ככה בגסות, והקוראים "צופים" בפוסט, כי מקננת השאלה מה דפוק בחייו של האיש שמביא אותו לדבר ככה.

אין שום הזדהות עם התוכן. להיפך, זו צפיה מתוך גועל. כמו לצפות בחמסניק שמזיין עיזה.

חוץ מזה, מי שגולש בטוויטר נחשף לאותם תכנים בדיוק שמגיעים משונאי ישראל בכמויות אדירות, וגם מאנשי קפלן ומראשי ממשלה לשעבר אהוד אולמרט ואהוד ברק שחושבים אותו דבר, אבל זה לא גורם לאף אחד להזדהות.  המוח של הקורא יודע טוב מאוד לסנן.

עוד התבטאות בעייתית של השוטר זיו:  "למעשה העבירה לא הופסקה. למרות שהוא נמצא במעצר, הפוסט עדיין באוויר".  זה ממש לא נכון.  העבירה מסתיימת ברגע שהאיש לחץ על כפתור הפרסום.  מאותו רגע השליטה בפרסום עוברת לפלטפורמה המארחת. היא יכולה למחוק באמצעות תלונות על הפרת כללי קהילה, היא יכולה לחסום את פריי, ופריי גם יכול שלא להצליח לשחזר את הסיסמא שלו, אם היא מסובכת מידי לזיכרון.

זיו שגיב:  המשטרה תמיד אומרת על כל אחד שהוא רצה התחמק מהמעצר

 

זיו שגיב גם אמר ש"פריי ניסה להתחמק ממעצר לאחר שהבין כי המשטרה מחפשת אותו…. הוא התחבא וניסה לברוח, ידע שמחפשים אותו. העברנו לו מסר שכדאי לו להגיע".

מה זה אומר שהוציאו לו צו מעצר לפני שחקרו אותו?   על כל אחד אפשר להעליל בקלות שהוא "ניסה להתחמק" זו שפה משטרתית של דוברים שקרנים. אסור להאמין להם לשום דבר.

https://www.israelhayom.co.il/news/crime/article/18391583

 

איפה פריי ינק את השנאה שלו לישראל ובני קהילתו החרדים והחרדיות?

 

ישראל פריי הוא אישיות חידתית.  הרקע החרדי שלו מתעתע, כי קשה להבין איפה ינק עמדות קומוניסטיות פרו-חמסיות אנטי ציוניות כמו של עופר כסיף, איימן עודה ועאידה תומא סלימאן?  אשתו נגעלה ממנו והתפטרה ממנו.  הנה כאן הוא ברבנות מחכה לגט לפני שנה 2/7/2024.  אשתו המליטה לו 2 גורי פריי קטנים.

בזמן הקורונה הוא הפך השטינקר של העולם החרדי, הלך לישיבות בבני ברק וצילם אותם מתקהלים בניגוד להנחיות הקורונה, והזמין את המשטרה לעצור את המתפללים כדי שיהיו לו תמונות לכתבה.  עשה לעצמו שם של מויסר מנוול. הוא רצה להראות כמה החרדים מגעילים שהם מתפללים למרות שאסור להם ובכך מסכנים את הציבור.

 

ישראל פריי בבית דין רבני מחכה לגט 2-7-2024
ישראל פריי בבית דין רבני מחכה לגט 2-7-2024

 

ישראל פריי פעם היה נשוי היום הוא בזוי
ישראל פריי פעם היה נשוי היום הוא בזוי
Views: 52

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *