ישי פרידמן מערוץ 14 חושף שארגון המחאה "גלימות שחורות" מומן בלפחות 1,200,000 ש"ח מנתיב הכסף של ממשל ביידן דרך קרו הפדרציות היהודיות PEF, ומשם לעמותה "העמותה לשמירת ערכי המשפט". בראש העמותה עומדים עוה"ד דוד חודק, נדב ויסמן ויוסי בנקל.
עו"ד דוד חודק אמר בפברואר 2023 שצריך ללכת למלחמת אחים, ושהוא מוכן לירות נגד אחיו היהודים בנשק חם להגנת הדמוקרטיה.
יהודי אמריקה מימנו את המחאה דרך PEF כדי להפיל את ביבי
הכסף שהגיע לארגוני המחאה מקורו בתרומות שאוספים מיהודי ארה"ב, ומכסף שממשל ביידן הזרים, ולפני המשלוח לישראל הכסף עובר הלבנה דרך ה PEF. PEF מציג עצמו לתורמים היהודים כמי ששולח כסף לנשים מוכות בישראל ויתומים בלי בית. הם מפיקים סרטוני התרמה שמציגים את מצב הנשים בישראל מזעזע, כל אישה מוכה ונרצחת ע"י בעלה, ושיש בישראל המון יתומים שמשרד הרווחה לא יכול לעמוד בעלויות של ההשמה שלהם.
אלו סרטונים שקריים בעליל, אבל זה מה שגורם ליהדות אמריקה לפתוח את הכיס, לנשים מוכות ויתומים. לפעמים מספרים להם שזו תרומה לעיוורים לקויי ראיה…. אלא שהכסף לא הולך למטרות האלה (כי לא באמת חסר כסף לנשים מוכות, ורוב המעונות מאוכלסים בזונות, מהגרות, שב"חיות ומסתננות), ולא באמת חסר כסף ליתומים. משרד הרווחה משלם 15,000 ש"ח לחודש על כל ילד בפנימיה.
התורמים לא באמת יודעים לאן הכסף מגיע, אבל מספרים להם ש"השנה הצלנו 100,000 נשים מוכות ו 200,000 ילדים יתומים", והם לא שואלים ולא חוקרים. כמובן שהכוונה היא לנשים מוכות ע"י גברים יהודיים אלימים. יהודי אמריקה חושבים שבאמת צריך להציל את הנשים המסכנות האלה שכל הזמן הגברים היהודים בוגרי צה"ל מרביצים להן .. והם תורמים בעין יפה.
ה PEF וכל הפדרציות היהודיות ששולות כסף לישראל גם מרמות את מס הכנסה בארה"ב כי הם מצהירים שהתרומה היא לא פוליטית.
רוב הקרנות של הפדרציות היהודיות כמו הקרן הישראלית החדשה שורצות בצמרת דווקא בישראלים בוגרי מר"ץ שעברו לגור בארה"ב ומקבלים משכורות עתק, והם מתווי המדיניות. ב PEF כמעט ואין ישראלים, למעט אריאלה רביב שגרה בישראל ומאתרת עבורם ארגונים לתרומה.
שימו לב שלא כל היהודים באמריקה מולכים שולל שהכסף הולך לנשים מוכות ויתומים. רבים יודעים שזה הולך כן לדפוק את ביבי, והם דווקא שמחים, כי הם נעלבו מחוקי כפיית הדת והפלייה לטובת חרדים ונגד רפורמים.
בעיקר מדובר בחוקי הגיור שלא מכירים בגיור יהדות רפורמית, שאלו רוב האמריקאים, וכל מיני חוקים לטובת החרדים שהאמריקאים רואים בהם באי הכרה ביהדות שלהם, כולל חוק השבות, ולכן הם נוקמים ע"י תרומות להפיל את ביבי, בגלל שהוא נכנע לסחטנות החרדית.
קרן ה PEF מחזיקה השקעות ונכסים בגובה $155,000,000, ועוד $11,000,000 במזומן בסוף שנת 2023. בסוף שנת 2022 היו להם $22,000,000 במזומן, כך שהעבירו לישראל מכספם לפחות $11,000,000 במהלך 2023. ב 2023 רשמו תרומה של $18,000,000 שזה מקור מימון חדש שלא היה בסוף 2022, כלומר זו "השקעה" שביידן העביר להם, לכל הפחות.
חוץ מהנכסים וההשקעות שנשארות בקופת PEF (למעט דילול המזומן וקבלת תרומה להשקעה ב 2023), הקרן דיווחה על תרומות שקיבלה בסך $292,000,000, כלומר כמעט 300 מיליון ש"ח. כל זה הגיע לישראל, כי ה PEF לא ממנת ארגונים בארה"ב. זה בערך שליש מכל מה שביידן שפך על המחאה ב 2022.
מנכ"ל ה PEF הוא ג'פרי שטרן, וסוכנת ה PEF בישראל היא אריאלה רביב שביומיום עובדת ב Iron Nation VC ברעננה.

צמד חמד נדב ויסמן ויוסי בנקל
הזוג הזה יודע להתלבש על השיברים של כל ארנק פילנטרופי ולהוציא ממנו את המקסימום למען המטרה, להפיל את ביבי.
יוסי בנקל הוא נוכל ערמומי, שידו בכל ויד כל בו. הוא העו"ד הפרטי של מיארה שייצג את הבן שלה שגנב את האפוד, ומייצג את קטאר בישראל, וגם ייצג את בני גנץ במו"מ לכניסתו כיועץ במימד החמישי.
בנוסף עו"ד בנקל מייצג את ראש השב"כ לשעבר, נדב ארגמן, בעתירה נגד הקמת וועדת הבדיקה הממשלתית בעניין הרוגלות. עתירה, שמקדמת את האינטרס והרצון של היועצת המשפטית לממשלה לבטל את הוועדה. עותרים נוספים נגד וועדת הבדיקה הממשלתית הם עורכי הדין נגה רובינשטיין ונדב וייסמן, החברים גם הם בעמותה לשמירת ערכי המשפט.
עו"ד נדב ויסמן, חבר העמותה, ביקש רק לאחרונה כנציג לשכת עורכי הדין להצטרף לעתירה נגד הדחת היועצת המשפטית לממשלה. כאשר עו"ד ויסמן ועורכי דין נוספים עתרו נגד קידומו של רב פקד מאיר סוויסה, למפקד תחנה כפי שרצה השר איתמר בן גביר, הייתה זו היועצת המשפטית לממשלה שגיבתה את העתירה.


וביבי שלח את יוסי בנקל לעשות משא ומתן על החטופים בקטאר……. איך שרה הסכימה לזה?
הגלימות השחורות הריצו את עמית בכר ללשכה נגד אפי נוה
העמותה הוקמה בשנת 2019 על ידי עורכי הדין יוסי בנקל, נדב ויסמן, עו"ד דוד חודק וגם עמית בכר במטרה לפעול נגד פסקת ההתגברות. אחר כך פעלו חברי העמותה נגד השר אמיר אוחנה כשכיהן כשר משפטים. עם זאת, המימון הגדול הגיע רק בשנת 2023 במאבק נגד הרפורמה המשפטית אז החלה העמותה במאבק פוליטי חריף נגד הממשלה. בהמשך קידמו חברי העמותה את מינויו של חברם, עמית בכר ליו"ר לשכת עורכי הדין ביחד עם ארגון אחים לנשק.
כאמור על פי החוק האמריקאי, קרן PEF איננה יכולה להעביר כספים מארה"ב לישראל עבור מטרות פוליטיות. אבל הכסף זרם לעמותות המחאה וגם לעמותה של הגלימות השחורות שחבריה מרכיבים היום את לשכת עורכי הדין ומתייצבים לצידה של היועמ"שית נגד הממשלה.
שימו לב שראש השלכה עמית בכר היה פרקליט שנתפס על הדלפה חמורה, והבוסית שלו ליאת בן ארי, שהוא היה הסגן שלה, סגרה לו את תיק המשמעת בשושו. ראו כאן בפוסטה על ההליך המשמעתי נגד עמית בכר
בתמונה: הגלימה השחורה דוד חודק שאמר בכנס הלשכה שהוא לא יהסס להרים נשק עם אש חיה נגד אחיו היהודיים להגן על הדמוקרטיה. 14/2/2023.

הנה הסבריו למה אמר שצריך ללכת למלחמת אחים.
https://posta.co.il/article/897675402/
חברי העמותה הם אברהם דניאל ניסנקורן, ארז קמיניץ, ברוריה לקנר אמיד, גיורא ארדינסט, יול דוד ברדוש, יוסף בנקל, נגה רובינשטין, נדב ויסמן, נעה ראכלין מי דן, צבי בר נתן, רונן קנטור. היועמ"ש הוא אריאל נסים. המבקר הוא רם אלחנתי. הרו"ח הוא
שמואל הירשפלד.
ב 2023 העמותה קיבלה 1,200,000 ש"ח מה PEF ועוד 50,000 ש"ח תרומה מישראל.
וכאן שתי הכתבות של ישי פרידמן:
https://www.c14.co.il/article/1275313
https://www.c14.co.il/article/1276382
הנה כתבה בערוץ 14