לקראת סוף השבוע הגיע שרון אפק, סגן היועמ"שית, וראש הפצ"ריה לשעבר, מי שקיבל קידום רק בגלל שדפק את אליאור עזריה בקול גדול, לבקר את הפצמ"רית יפעת תומר ירושלמי למשך לפחות שעה וחצי. 24/12/2025.
שרון אפק הביא לפצ"רית טלפון חד פעמי כדי שתוכל לשוחח עם הבוסית שלה, גלי בהרב מיארה היועמ"שית. כפי שדיווחנו לכם כבר לפני שנה, היועמ"שית שגרה בכיכר המדינה ת"א נוהגת לינסוע לבקר את החברה שלה שירלי אנגלרד, לשעבר פרקליטת מחוז מרכז, ושם מחכה לה טלפון חד פעמי כדי לשוחח עם כל מיני מתאמי עמדות וגרסאות.

בתמונה: שירלי אנגלרד שמסדרת ליועמ"שית שיחות בטלפונים חד פעמיים עם גלי משגלי, והבעל של שירלי מייצג את משפחת בהרב מיארה בעניינים סודיים…

מדובר ב"ביקור" באמצע היום על חשבון שעות עבודה, ששרון אפק מקבל שכר על השעות האלה, עם נהג צמוד עובד מדינה, ברכב של המדינה, שנמשך לפחות שעתיים ואפילו יותר. היועמ"שית ביקשה לברר מהפצ"רית מה היא סיפרה לחוקרים בחקירות, כמה ג'ורה היא פתחה על היועמ"שית ועל אלון אלטמן (שהיה מלווה ה"בדיקה"), לתאם גרסאות וכן לברר איזה מסמכים היועמ"שית צריכה להסתיר באמצעות תעודות חיסיון באופן שיסייע לשתיהן.
חשיפה של ברדוגו ומוטי קסטל באקראי. ברדוגו היה בבית קפה, ועובר אורח סיפר לו "ראיתי את שרון אפק נכנס לבית של הפצ"רית". ברדוגו שלח את עובר האורח להמתין מתחת לבית של הפצ"רית, עד שהאפק ייצא משם והוא המתין שעה וחצי. כלומר הפגישה היתה יותר משעה וחצי.
נזכיר ששרון אפק השתתף ב 5/1/2025 בדיון מקיף בפרקליטות עם בכירי הפצ"ריה על אי היכולת לאתר את מדליפת סרטוני שדה תימן…….

הנה תמונה מטקס העזיבה של שרון אפק את הפצ"ריה ויועצת המגדר שהחליפה אותו יפעת תומר ירושלמי. אביב כוכבי (שבימים אלה שכר את שירותי רני רהב ליחצ"ן אותו) אמר עליה באותו מעמד "לא קיבלת אותו בגלל שאת אישה, אבל אני מאוד שמח שמצטרפת אישה לפורום המטה הכללי. רק בחודשים האחרונים קידמנו נשים בפרצות דרך אמיתיות, ואני חושב שבכל מקום שנשים יכולות לשרת בצה"ל – וזה בהרבה מאוד מקומות – הן צריכות לפרוח, ואת דוגמה מעולה לעניין הזה". ממש פריחה קיבלנו ממנה.
שימו לב שלמרות שכל השופרות תמיד החמיאו לשרון אפק שהוא לא מתבייש בנטיות המיניות הפסיביות שלו, הוא אף פעם לא הזמין את הבן זוג הבועל שלו לטקסי קבלת הדרגות שלו. שרון אפק סיפר לכתב מאקו גאווה שהוא גאה להיות אוחצ'ה, וש"חשוב לו לשמש מודל לחיקוי לצעירים וצעירות שנמצאים על סף גיוס". אבל את הבן זוג שלו לא הזמין מעולם לטקסים שלו.
שרון אפק הוא בן-דודה מצד אביה של מיכל הרצוג, אשת הנשיא הרצוג. .

מה הוא הביא שרון אפק? טלפון חד פעמי או שוקולדה?
מה הם עשו בפגישה במשך שעה וחצי? האם הביא לה בונבוניירה? האם בא לעשות לה מבחן מיני מנטל כדי לברר את רמת מחלת הנפש שתקפה אותה מרגע שהחברה שלה נכשלה בבדיקת הפוליגרף? כמה פעמים הוא בא לבקר, והאם הביא עיממו טלפון חד פעמי או בונבוניירה? אם הוא בא לבקר, מי עוד "בא לבקר" מהפרקליטות? מהפצ"ריה? ממח"ש?
מדובר בשיבוש החקירה הכי גדול אי פעם במדינת ישראל. אותה הפרקליטות שכל הזמן מתלוננת שיש חשש לשיבוש חקירה, ומכינה דו"חות חסויים לשופטים על חששות בדיוניים לשיבוש חקירה, משבשת חקירה בעצמה, ועברו 48 שעות, ואף אחד מהם לא בהארכת מעצר אצל שופט ברגעים אלה ממש?

זוג אפרוחים דני לוי ויריב לוין נכשלים בזיהוי שיבוש חקירה
המחדל הזה הוא על הידיים של מפכ"ל המשטרה דני לוי, ועל הידיים של יריב לוין. שני אלה מתבררים כגלמים גמורים, ליצנים ששווים לתחת. דני לוי כנראה חושש שישלחו אליו ניידת, כמו שעשו לראש להב 433, והוא משקשק מפחד. כמו אפרוח. וזה ממש בדיחה שביבי ובן גביר מינו אפרוח למפכ"ל המשטרה לעמוד מול צמרת המתפרה.
יריב לוין בכלל הוא אפילו לא אפרוח. אולי חרגול יותר מתאים לתאר אותו. יריב לוין צובר מחדלי משילות בצרורות. אנחנו לא מבינים איך יריב לוין ישב בשקט כששמע שהשוטר בועז בלט והפאם פטאל שלו רינת סבן מונו לחקור את הפצ"רית. למה הוא לא משך סמכויות לעצמו והוציא להם הודעת פיטורין? אחר כל הביא את אשר קולה והציע שהוא ישמש פרקליט מלווה, למרות שלאשר קולה כבר יש תפקיד של טייח תלונות על השופטים.
גם ההצעה להביא את אשר קולה היתה מטופשת ברמות על. אשר קולה הוא לא מקס הלוחם בדרכים. רק בגלל שזיכה את זדורוב, זה לא אמר שה DNA של הפרקליטות לא מפעפעת בעורקיו. עד עכשיו ראינו ממנו רק טיוחי תלונות.
למה יריב לוין לא ממנו עצמו פרקליט מלווה לחקירת הפצ"רית, ולמה הוא לא בא לבית משפט עליון לנבוח בעצמו על השופטים????
תביטו בליצן הזה, אשר קולה. שפנפן חונטה. הייתם נותנים לאחד כזה ללוות חקירה רגישה של החברים שלו?? לשמוע אותו קורא תהילים לא היינו מאמנםם לו שהוא מקריא את הפרקים הנכונים.

השופר אבישי גרינצייג מגויס למען המשבשים שרון אפק והפצמ"רית
בינתיים השופרות מתגייסים בהמוניהם לטובת שרון אפק. הדוס המנחוס אבישי גרינצייג מספר ששרון אפק הוא חבר של הפצ"רית, ובא אליה הביה לשעשע אותה שלא יהיה לה משעמם… מה קרה נמאס לפצ"רית לצפות בנטפליקס?
תגידו למי יש אף יותר גדול לפינוקיו או לדוס המנחוס?

העתיד של יריב לוין… שגריר בבוליביה?
ויריב לוין ודני לוי יושבים בסופ"ש הזה בחיבוק ידיים. לא שומעים מהם כלום. שלא יתפלא יריב לוין שמצביעי הליכוד יבואו איתו בחשבון.
זה כל מה שהיה ליריב לוין לומר על ה"פגישה". "פעולות חקירה בסיסיות לא נעשו, עדי מפתח לא נחקרו, והומצאה במשטרה מדיניות חדשה של הימנעות ממעצרים, אשר כשלעצמה הייתה שיבוש של החקירה. כשהתברר שהמשטרה גם מאפשרת לעו״ד בהרב מיארה ולאנשי הפרקליטות להתערב בחקירה, פעלתי מיד כדי להרחיק אותם מכל מעורבות בה. בד בבד מיניתי את השופט אשר קולה למלווה החקירה. האיש שאין חולק על כישוריו ועצמאותו". זהו???? זה הכי טוב שיכול לצאת מהפה של יריב לוין?
בתמונה יריב לוין עם אהוב נפשו, יצחק עמית. עד היום יריב לוין לא הגיש נגדו קובלנה משמעתית…. תשובה למה הוא לא מגיש את הקובלנה עד היום לא קיבלנו….

מה כבר יכול לעשות יריב לוין עם עצמו אחרי הבחירות? לפתוח משרד עו"ד זה לא יקרה, כי השמאלנים שונאים אותו וגם מצביעי הליכוד שונאים אותו. האפוציה היחידה היא להתחנן לגדעון סער שימנה אותו שגריר באחת מ 3 השגרירויות החדשות שנפתחות בקרוב, בבוליביה, פיג'י או סומלילנד.
הפצ"ריה שורצת הומואים קליניים והגיע הזמן לסגור אותה ואת העתודה
שימו לב שכל הנבלות שמכהנות בפצ"ריה ורודפות את חיילי צה"ל כאילו הם מבצעים פשעי עם התחילו את הקריירה בעתודה. במקום להתגייס כמו חיילים רגילים וללחום בשטח, הם הולכים בגיל 18 ללמוד משפטים וללגום קפוצ'ינו על מדשאות בית מקסיקו באונ' ת"א בחיפוש אחרי סטוצים מלימודי האומנויות והקולנוע.
הגיע הזמן לסגור את העתודה, וגם את הפצ"ריה. לא הבנו למה המשפטנים של הצבא בכלל לובשים מדי צה"ל ומקבלים דרגות אליפות? לוחמים הם לא. הם משפטנים. ככאלה הם לא צריכים מדי צה"ל ובטח שלא דרגות של אלוף ואלופה. זה מגעיל ודוחה שאחד כמו שרון אפק קיבל דרגת אלוף כפרס על זה שערף את הראש של אלאור עזריה ובוכריס. ולחשוב שיועצת מגדר כמו יפעת תומר ירושלמי היא אלופה בצה"ל?? בא להקיא. אחת כמוה צריכה לקבל את הדרגות שלה מהנוחבה, לא מצה"ל.
תועלת אין מהפצ"ריה. עניינים זוטרים (נפקדות, עריקות, גראס, גניבות קטנות) יכולים להישפט בתוך היחידות. יעוץ משפטי על דיני מלחמה, ממילא מוזמן מחוות דעת של משרדים חיצוניים (כמו הרצוג פוקס נאמן) בעלויות עתק, ועבירות פליליות יכולות להיחקר במשטרה הרגילה.
מי שרודף אחרי חיילי צה"ל ומכתים אותם בעולם, צריך לסגור אותו. כמו שסוגרים את גלי צה"ל, צריך לסגור גם את הפצ"ריה.
בתמונה דפנה ברק ארז אחרי שסיימה עתודה לפצ"ריה והתקבלה לפצ"ריה. איזה תועלת קיבלה המדינה מזה ששלחו אותה לעתודה? יצאה ממנה נבלה ווקיסטית.

איך ולמה צץ אבישי גרינצייג כסנגור של שרון אפק?
מי ביקש מהדוס המנחוס אבישי גרינצייג לפרסם ששרון אפק בא לביקור חברי? מאיפה הוא יודע את זה? למה הוא מסכים לפרסם את זה בלי ציטוטים מדוייקים ממי שמוכן לחתום על דבריו? ולמה דווקא הוא.. הדוס המנחוס נבחר לסגר על שרון אפק והפצ"רית?
אין לנו ספק שברגעים טאלה ממש הסנגורית הצבאית אופירה אלקבץ רוטשטיין מחייגת לכל החברים שלה, עוה"ד של מחנה קפלן לברר מי מוכן ליייצג את שרון אפק על חשבון הסנגוריה? אולי נדב וייסמן? אולי אביגדור ליברמן? להבדיל מהסנגוריה האזרחית, בסנגוריה הצבאית אין מגבלה של תעריפים או תקרות של שכר טרחה.
נזכיר ששרון אפק שילם לנדב וייסמן על חשבון צה"ל 800,000 ש"ח כדי לדפוק את אלאור עזריה. השופטים שדפקו את אלאור עזריה היו סגן אלוף (דימ') ד"ר אבנר דן (שופט צבאי בכיר) כיו"ר, רב-סרן רונן הופמן ורב-סרן ישי מנחם.
הנה הבטטה שמחפשת לשרון אפק סנגור על חשבון המדינה… ברגעים אלה ממש…….

אפק היה עוזרו של מנחם פינקלשטיין, בעבר הפצ"ר וכיום נשיא בית המשפט המחוזי מרכז, ובהמשך גדל במערך הייעוץ והחקיקה ונחשב למומחה לדין הבינלאומי. מפקדו והמנטור שלו היה אביחי מנדלבליט, לימים היועץ המשפטי לממשלה.
להלן כתבה באייס על הליקוקים של אבישי גרינצייג לשרון אפק פורסם 25/12/2025