EDNA LOGO 1

דוד ביטן 12: השוטרים לילית ניצן טייבר ויניב ניניו (סיגינט) האזינו "בתום לב ובשגגה" לשיחות של עו"ס חגית ביטן שהלבינה הון 4,100,000 ש"ח

חגית ביטן עובדת סוציאלית שהלבינה 41500000 שח ולא הושעתה

לפנינו בקשה שהגישה השוטרת לילית ניצן טייבר בעצתו של השוטר יניב ניניו מ"סיגינט להב" לשופט מחוזי בלוד לפתוח שיחות בהאזנת סתר לעובדת סוציאלית חגית ביטן שהיא אשתו של ח"ד דוד ביטן.  לילית טייבר (טל. 052-3705868), כותבת שהשיחות לא עוסקות במקצוע של חגית ביטן, והן נקלטו אגב אורחא, ויניב ניניו כותב שהאזינו כבר לשיחות בטעות ובתום לב….. נחתם ב 8/4/2018.

 

חגית ביטן עובדת סוציאלית שהלבינה 41500000 שח ולא הושעתה
חגית ביטן עובדת סוציאלית שהלבינה 41500000 שח ולא הושעתה

 

הקומבינה של פתיחת שיחות חסויות אגה אורחא

 

לטענתה של לילית אמנם חגית ביטן היא בעלת מקצוע (עו"ס) ויש חיסיון על השיחות שלה, אבל אין סיבה שלא להאזין לשיחות שלה בטענה ש"אגב אורחא" נקלטו בטלפון שלה שיחות עברייניות….  לדעתה, השיחות העברייניות מעידות שהלבינה עבור בעלה מעל 4 מיליון ש"ח, והן לא שיחות טיפוליות של בעלת מקצוע, והסיגינט רוצה הכשרה בדיעבד להאזנת סתר.

האזנת הסתר בוצעה לעד המדינה משה יוסף, בעל חנות רהיטים, כדי לאסוף עליו מידע מלחיץ לצורך הלחצתו לחתום על הסכם עד מדינה, והסיגינט זיהו את שם את הטלפון של העו"סית, האזינו לשיחות וניניו רשם מזכר ל"פנקס האזנה" שהאזינו "בטעות".

הם כמובן חושדים שדוד ביתן שוחח עם עד המדינה מהטלפון של אשתו.

שימו לב שזו בקשת כסת"ח שבה לילית ניצן טייבר משחקת אותה כאילו היא מבקשת אישור להאזין, ועדיין לא האזינה, אבל היא באבו אבוה האזינה לפני שהגישה את הבקשה.

ראו את המזכר של יניב ניניו לפנקס האזנה… "שיחות עו"ס שנשמעו בתום לב"…. 9/7/2017.  מדוע אם כן לילית ביקשה לקבל אישור משופט רק אחרי 10 חודשים?????

 

 

יניב ניניו שמיעת שיחות חסויות בהאזנת סתר בתום לב לחגית ביטן
יניב ניניו שמיעת שיחות חסויות בהאזנת סתר בתום לב לחגית ביטן

 

לילית ניצן טייבר: מקור הסמכות הצעת חוק שלא חוקקה

 

לילית ניצן טייבר מציינת שמקור המידע הוא תכנית המקור של רביב דרוקר, ושחגית ביטן הלבינה בבנק הפועלים 3,900,000 ש"ח כספי שוחד ובבנק יהב 250,000 ש"ח.

ואנו שואלים, למה לא הוגש כתב אישום נגד חגית ביטן?  אולי בגלל שהיא אישה?  אולי בגלל הכוס?  או אולי בגלל שהיא עובדת סוציאלית?

ולמה בכלל היא לא מושעית ממקצוע העבודה הסוציאלית, אם היא עבריינית הלבנת הון של מיליוני שקלים?

לילית ניצן טייבר טוענת שהסמכות לפתוח שיחה חסויה של בעל מקצוע היא פרקטיקה, ומבוססת על המלצות וועדת לבנת-משיח, והפרקטיקה מעוגנת בהצעת חוק שלא הבשילה לחוק, מה שמקנה להצעת החוק מעמד כאילו החוק עבר…… .

PDF

 

בקשה לפתיחת האזנת סתר לאשתו של דוד ביטן חגית ביטן 8-4-2018

 

חשודים בפרשת דוד ביטן
חשודים בפרשת דוד ביטן

לילית טייבר-ניצן, ששימשה במזכירות הביטחונית במשרד לביטחון לאומי,  קודמה ב 12/16/2024 לתפקיד קצינת החקירות בלהב 433. ג'וש בריינר מהארץ לכלך עליה שהיא מקורבת לבן גביר ובגלל זה קיבלה קידום.  זה ממש לא נכון. זה שקר וקונספירציה של בריינר.

שימו לב במשטרה מקדמים קודם כל את מי שתופר תיקים פוליטיים לאנשי ימין.  מי שמנסה למגר פשיעה של ערבים נשאר באותו תפקיד, כי התחום שלו הוא לא תחום בר קידום.

 

לילית טייבר ניצן זנזונת תפירות פוליטיות קודמה למנהלת חקירות להב
לילית טייבר ניצן זנזונת תפירות פוליטיות קודמה למנהלת חקירות להב

 

 

לילית טייבר ניצן הפרצוף תחת שלה ב 2002
לילית טייבר ניצן הפרצוף תחת שלה ב 2002

ראו כתבה של גלעד מורג בידיעות אחרונות פורסם 5/12/2017

 

אשתו של ביטן נחקרה: "איך הגיע הכסף לחשבון שלך?"; עוד מקורב לו עוכב הבוקר

חגית ביטן נחקרה במשרדי להב 433 בחשד כי ידעה על הסכומים הגדולים שהועברו לחשבונם המשותף לכיסוי חובותיו של יו"ר הקואליציה לשוק האפור. נאסר עליה לדבר איתו ממעצר הבית אצל אחותה. הלילה והבוקר – עוד חמישה מעוכבים, בהם אנשי פשע ומקורב לביטן

חגית ביטן, אשתו של יו"ר הקואליציה דוד ביטן, נחקרה ביומיים האחרונים במשרדי להב 433 במסגרת פרשת השחיתות בעיריית ראשון לציון. ביטן נשלחה למעצר בית בבית אחותה עד ליום חמישי, ונאסר עליה לשוחח עם בעלה מחשש לתיאום גרסאות. הלילה והבוקר (יום ג') עוכבו לחקירה חמישה חשודים נוספים בפרשה.

 

מהמשטרה נמסר: "בשעות הלילה עוכב לחקירה באזהרה מעורב נוסף שבסיום חקירתו נעצר. היום בשעות הבוקר המוקדמות עוכבו לחקירה באזהרה ארבעה מעורבים נוספים". העצור הוא יזם מקומי. שניים מהמעוכבים קשורים לארגון פשיעה, מעוכב נוסף הוא איש המנגנון העירוני והחמישי הוא מקורב לביטן. מלבד אשתו, נחקרה בימים האחרונים גם מקורבת אחרת שלו.

דוד ביטן ואשתו חגית ביטן שהלבינה 4 מיליון שח שוחד
דוד ביטן ואשתו חגית ביטן שהלבינה 4 מיליון שח שוחד
דוד ביטן ורעייתו חגית (צילום: מוטי קמחי)

חוקרי המשטרה הציגו לביטן תדפיסי חשבון מהתקופה שבה על פי החשד פעל בעלה לכיסוי חובותיו לשוק האפור, שהוערכו במיליונים. בתדפיסים הופיעו הפקדות של כ-2 מיליון שקלים שהופיעו בתאריכים שונים לפני כ-8-7 שנים.

 

ביטן הכחישה את הגרסאות שהטיחו בה החוקרים ואמרה כי "מי שניהל את החשבון זה בעלי והוא העביר את הכספים. לי אין מושג מה קרה בחשבון". היא האשימה את החוקרים והוסיפה: "אתם סתם מכפישים את בעלי. כבר נחקרנו בעבר והתיק נסגר". החוקרים התעקשו שהתדפיסים אותנטיים והציעו לה לבדוק אותם בעצמה.

 

פרקליטה של ביטן, עו"ד צדוק חוגי, מסר בתגובה: "אין לה יד ורגל בחשדות. המשטרה החליטה לנקום בח"כ ביטן רגע לפני שיעביר את חוק ההמלצות. מדוע התעוררו לחקור פרשיות משנת 2010 שנסגרו?".

 

מנגד, גורם בכיר במשטרה אמר כי "יו"ר הקואליציה הוא ציר מרכזי בפרשה. אנחנו מגובים בראיות טובות שמתבססות על טכנולוגיה מתקדמת".

ביטן צפוי להגיע מחר לחקירה נוספת והחוקרים אמורים לעמת אותו עם מסמכים שמחזקים לכאורה את החשד כי קיבל כספים מקבלנים ומאנשי עסקים בתקופת כהונתו כסגן ראש העיר ראשון לציון וכחבר כנסת. על פי ההערכות, המשטרה מחזיקה האזנות סתר שבהן נשמע ביטן כמי שעוסק בענייני השוחד שמיוחסים לו.

 

אתמול הותר לפרסום כי העבריין הבכיר החשוד בסיוע לח"כ ביטן תמורת קידום ענייניו בעיר הוא חוסאם ג'רושי מרמלה. ביטן הכחיש את ההיכרות עם ג'רושי ואמר לחוקריו כי "אין לו מושג על מה הם מדברים".

ביטן היה שרוי בחובות כספיים גדולים ולפי החשד עזר לקדם מכירת קרקעות לאיש עסקים ב"מתחם האלף", מתחם בנייה גדול במערב העיר שאמור לשנות את פניה. החשד הוא שאיש העסקים היה למעשה "קוף", מעין איש קש, שייצג בן למשפחת פשע.

 

מעורב נוסף בפרשה הוא ראש העיר דב צור שמעצרו הוארך עד מחר. צור חשוד בפרשת אולמי LAGO ונטען כי אפשר מכירת קרקע ליזם שהוא מקורב אליו. חשד החוקרים הוא שהקרקע שעליה נבנה האולם נקנתה במחיר זול יותר וצור, שלא השתתף בישיבות בשל ניגוד עניינים, תמך מאחורי הקלעים במכירת הקרקע ליזם שהוא חברו של ראש העיר.

 

בכיר נוסף שנעצר הוא המשנה לראש העיר אייל מושיוב מסיעתו של צור במועצת העיר. הוא חשוד בקבלת שוחד ומרמה והפרת אמונים ובית המשפט האריך את מעצרו גם כן עד ליום חמישי. השופט אמר על החשוד, שמיוצג על-ידי עורך הדין שרון קינן, כי יש חשש לשיבוש חקירה וניתן להצביע על פעולה שעשה מושייב, שמטרתה על פי החשד היא להסתיר את מעשיו.

 

 

 

 

פורסם לראשונה 05.12.17, 06:43

 

Views: 115

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *