EDNA LOGO 1

פרס מנגלה לשנת 2025 מוענק לשופטת שירלי שי: "נבחרה לשמש בתולה בכירה בצוות 72 הבתולות לשירות השהידים של עזה"

שירלי שי שטן משפריצה מיצי כוס של מנגלה

לרגל חג יום הכיפורים 2025 המשמש ובא, התנועה לאיכות השלטון החליטה על הענקת פרס אבירת איכות המאטריארכיה לשופטת שירלי שי מבית המשפט למשפחה בפ"ת.  בהחלטתה ציינה וועדת הפרס את שירלי שי לשבח על פגיעה מוצלחת בזכויותיהם של אבות גרושים, הוצאת פסקי דין שניכר בהם כוונת השופטת שהגבר ימות, יישום מוצלח של אידאולוגיית הפמיניזם לחיסול הגבר היהודי, העצמתן הכספית של יהודיות גרושות עם כוס בוגדני, והוצאה לפועל של תכנית וונזה למיגור הפטריארכיה היהודית. 27/9/2025.

 

בעלי הדין של שירלי שי שמחו בשמחתה.  צוין כי גם לפני המינוי לשפיטה כאשר היתה עו"ד שכירה של רות דיין וולפנר התבלטה השופטת שירלי שי ביכולותיה לשקר בלי למצמץ, בניבזיותה ובהפצת מולקולות דו פחמניות מפליצות בכל אולם משפטי בו דרכה רגלה, ונפתחו תחתניה.

השופטת שירלי שי גם זכתה לאיחולים יחודיים, בעלי סממנים מייטיבים, ומעצימים מבית מדרשה של קתרין מקינון:  מי ייתן ויתושת אנופלס תטיל ביצי יתושות בכוס של שירלי שי, אשר יפרו לה את תעלת הכוס לפיתוח מושבת יתושות פמיניסטיות רעננות ובתוליות בווגינה השיפוטית.

להלן סרטון שהופק במיוחד לכבוד השופטת שירלי שי לרגל יום הכיפורים 2025 והזכייה בפרס:

 

 

Views: 0

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *