EDNA LOGO 1

ויולטה סקלר 2: רומי קנבל פיטרה את עמית חדד מתיקי אלכס סקלר שיהיה זמין 5 ימים בתיקי ביבי בתמורה למימון קמפיין הבחירות לראשות הלשכה

יעקב בורובסקי מפעיל את רומי קנבל ורונן צור

ממש מדהים איזה עסקאות ענק עושה רומי קנבל במים אלה עם אלכס סקלר.  עוד מעט היא תוכל לקנות 2 וילות בהרצליה פיתוח רק מהכספים של סקלר.  קנבל הבטיחה לו שדווקא בגלל שהיא פמיניסטית רדיקלית הידועה כביצ' קלינית נגד גברים, היא זו שתוכל לפתור לו את בעיית הניכור ההורי שגרושתו וילטה עושה לו.  אשרי המאמין.  רומי קנבל סגרה דיל עם סקלר שהוא יממן לה את הקמפיין על ראשות הלשכה נגד עמית בכר.   להיות ראש מחוז זה לא משהו, אבל להיות ראש לשכה זה משהו, וסקלר יעשה לה את זה.   מומחיות בשילוטי חוצות כבר יש בזכותו של רונן צור….  הקמפיין היה על אותם שלטים שרונן צור תלה נגד ביבי "אתה אשם", ואח"כ נגד אפי וצביקה נוה "את מי אתה סוחט היום".  23/9/2026.

ומה עם הילדים?  הסדרי ראיה לא הראים באופק.  רק דילים ועסקאות.  כפי שדיווחנו כדי למקסם את הרווחים, רומי קנבל זרקה את עמית חדד מהייצוג של סקלר בתביעת לשון הרע, ובמקומו הביאה את מיכה פטמן וגוזרת עליו אחוזים. אחוזים מפה, אחוזים משם, קומפלימנטים מרונן צור, ורומי קנבל היא המאושרת בעולם.

  התביעה החדשה של אפי נוה 55212-09-26

 

אבל אפי לא פרייאר, עכשיו הוא רוצה שכל מי שקיבל כסף מסקלר, והרפרנטים שלו בישראל, יעקב בורובסקי ושולמית אשבול, למשל רונן צור וכל חברות הפרסום, יקיאו את הכסף שקיבלו, והוא יחלט להם את כל הכסף.  מפתיע אבל גאוני.

לא יאומן איך שמכוס אחד של גולדיגרית אחת, ויולטה סקלר, כל כך הרבה אנשים מתפרנסים, שופטים, עובדות סוציאליות, עורכי דין יחצנים, בלשים וכל יום יש איזה קטע חדש, וזה תובע את זו וזו תובעת את זה, וכולם חוגגים על הכסף של אלכס סקלר.  היום אפי נוה הגיש תביעה נגד סקלר, רונן צור וחברות הפרסומת חוצות, שישלמו לאפי, את מה שסקלר שילם לרונן צור ולחברות הפרסומת.  כלומר שיקיאו את הכסף.  תוכלו להנות ממנה בהמשך הכתבה.  באנגלית זה נקרא DISGORGEMENT (הקאת רווחים או חילוט רווחים).  תביעה עליזה ומצחיקה התואמת את אופיו החינני והממלכתי של אפי….55212-09-26 מח' מרכז. 10M ש"ח.  אגרה 250,000 ש"ח.

 

ויולטה סקלר שוכבת עם זקנים בשביל כסף
ויולטה סקלר שוכבת עם זקנים בשביל כסף

 

בינתיים רומי קנבל פיטרה את עמית חדד מהגנתו של סקלר בתביעת צביקה נוה

 

אלא מאי?  שבשולי התביעה, לא מספרים לשופטים שהנהנית העיקרית (או שמא העירקית) ממנעמי הארנק של אלכס סקלר היא הפוסטמה עם IQ של לטאת שדה, רוחמה עני, הלוא היא רומי קנבל.  הנ"ל ממש יונקת לאלכס סקלר את המיליונים, ומביאה לו גורנישט מיט גורנישט.

 

רוחמה לא מצליחה להביא לסקלר מפגשים עם הילדים שלו.  וזה ברור למה.  גם כי היא פוסטמה, וגם כי יש לה אינטרס לחלוב את סקלר.

 

 

רומי קנבל פקאצה רעילה
רומי קנבל פקאצה רעילה

בינתיים בתביעה של צביקה נווה נגד אלכס סקלר, סי.ג'י.אי. יעוץ ומודיעין שיווקי בע"מ, ו סי.ג'י.אי. חקירות שמיוצגים ע"י איש הקפלנוחבה נבות תל צור, רומי קנבל העיפה את עמית חדד, והביאה במקומו את  מיכה פטמן ורחמים רם תמם, שייצגו את סקלר, והיא גוזרת קופון כמקובל של 33% ממה שסקלר משלם.  גם מנהל המקהלה יעקב בורוסקי ושותפתו שלולמית אשבול גוזרים קופון יפה על מיכה פטמן.

שאפו לעירקית הנכלולית רוחמה שהצליחה להעיף את עמית חדד מהתיק, ולקחת אחוזים.  אתם יודעים מה זה אומר?  שעכשיו עמית חדד פנוי לתיקי ביבי 5 ימים בשבוע, כי הלקוח המניב שלו, סקלר נעלם לו…..

הנה הקוף של רוחמה, מיכה פטמן, איש קפלן רעיל עם פה נוחבה רעיל…  זה מה שסקלר בוחר לעצמו?  אנשי קפלן?   הרי אלה נגועים בפמינאציה, שזה בדיוק מה שגרם לכל הצרות של סקלר….

 

מיכה פטמן קפלניסט מושבע ביטול עילת הסבירות הרס המדינה
מיכה פטמן קפלניסט מושבע ביטול עילת הסבירות הרס המדינה

 

התביעה החדשה של אפי נווה 22/9/2026 מחוזי מרכז ת"א
55212-09-26

 

מדובר בדרמת ענק שבה ראש לשכת עורכי הדין לשעבר, אפי נוה, האיש עם הזין הפעיל שהרביע כל כך הרבה עורכות דין לשובע,  תובע מיליארדר רוסי ואת בכירי תעשיית השילוט והתקשורת הציבורית, כולל הנבלה רונן צור, איש התרעלה, שייזם נגד אפי קמפיין הכפשה חסר תקדים המשלב דימויי מאפיה והשוואות חולניות לטרור.  לא נכחיש שרונן צור שלח לעדנה טיפים….   חחח

 

 

רונן צור סחט מיליונים מאלכס סקלר
רונן צור סחט מיליונים מאלכס סקלר

 

הלקוחה הכי מפורסמת של רונן צור…  מלכה לייפר…  חח.  נו וגם מטה החטופות הנאנסות….  תגידו לנו…  יש חטופה שלא אנסו אותה בעזה?

 

מלכה לייפר שילמה 2 מיליון שח לרונן צור שירותי הלבנה
מלכה לייפר שילמה 2 מיליון שח לרונן צור שירותי הלבנה
לפנינו כתב תביעה אזרחי ענק שהוגש בתאריך 22/9/2026 לבית המשפט המחוזי מחוז מרכז. התובע בתיק הוא עורך הדין אפרים אפי נוה, המיוצג על ידי עורכי הדין שמוליק קסוטו, רונן בוך ומורן דניאל ממשרד קסוטו ושות.
מנגד מופיעה רשימה ארוכה של 12 נתבעים ובראשם האוליגרך אלכס סקלר, היועץ האסטרטגי רונן צור, וחברות פרסום ותחבורה גדולות כמו כנען מדיה, נורסטאר מדיה, פרסום דיל טוב, אגד, ואקסטרה תחבורה ציבורית, לצד מנהליהן הבכירים אוהד גבלי, משה נור, ברוך גל צור, גלעד ריקלין ושוקי פרי.

עילת תביעה חכמה: דיסגורג'מנט לשלם לאפי את מה שאלכס שילם ליועצים וחברות הפרסום

עילת התביעה המרכזית היא כספית ונזיקית ועומדת על סכום מטורף של 10,000,000 ש"ח בגין לשון הרע, פגיעה בפרטיות, ועשיית עושר ולא במשפט.
התובע אפי מנמק את התביעה בכך שאלכס סקלר שפך הון עתק המוערך בכיסוי תקשורתי בסך של 10,000,000 דולר כדי לנהל נגדו קמפיין השחרה אגרסיבי בכל רחבי הארץ. לפי הנימוק, חטאו היחיד של אפי נוה הוא היותו אחיו של החוקר הפרטי צביקה נוה, אשר נתן שירותים משפטיים ומודיעיניים לגרושתו של סקלר ואף התחתן איתה בהמשך.  אפי מכחיש טענות שהוא שכב עם ויולטה ואיתו בשלישיה, ומכחיש טענות שרונן צור הפיץ שאפי דג נשים מוחלשות בחדר הכושר של המיקאדו ברמת אביב..
כחלק מהסכסוך המשפחתי המלוכלך, ויולטה מנסה לסחוט כספים מהאוליגרך, שפעל מתוך דחף של נקמה אישית עיוורת, וגם מודה בכך בריש גלי שיש לו זכות נקמה, ואין לו בעיה לשוך מילונים על השילוטים ועל כל מיני רוחמות ובורובסקים…..
סקלר ורונן צור הציפו את נתיבי איילון והאוטובוסים בשלטים גרנדיוזיים שבהם הוצג אפי נוה כבוגד, שקרן, רמאי וזייפן דילים פוליטיים בתוך מפלגת הליכוד שבה התמודד בפריימריז, וכמי שעושה שלישיות עם אחיו .
לדברי אפי, שיא החוצפה הגיעה לשיאה כאשר סקלר השווה את נוה בראיונות רדיו למחבלי חמאס ורבי מרצחים שחוטפים ילדים, וטען כי האחים נוה מנהלים שיטה של ציד נשים במצוקה וקיום יחסי מין קבוצתיים איתן למטרות סחיטה, והרפייה מינית.
חברות השילוט והתחבורה שיתפו פעולה ביודעין עם הלינץ הציבורי הזה רק בגלל אינטרס כלכלי טהור ואף דרשו מראש כתבי שיפוי מסקלר מפני התביעות המשפטיות הצפויות.
בכתב התביעה מוזכר קיומו של הליך קודם ורלוונטי, והוא תביעת לשון הרע שהגיש אלכס סקלר עצמו נגד אפי נוה בבית המשפט המחוזי בחיפה, שמספר התיק שלה הוא ת.א 64353-06-26, וגם שם זהות השופט טרם פורטה במסמך.
קמפיין שלטי החוצות של סקלר החל עוד בתחילת שנת 2026, וכוון במקור נגד האח צביקה נוה וחברת המודיעין שלו תחת הסיסמה הקריפטית "את מי אתה סוחט היום". במקביל רונן צור הפעיל קשרים בעוץ 12 לפרסם "תחקיר" שבו נחשף כי צביקה נוה הוקלט כשהוא מתרברב על הפעלת שוטרים וסחיטת האוליגרך סקלר, ואף נחשף כי צביקה נוה לקח סכום של 2,000,000 ש"ח ממשפחת חטופה שנאנסה קשות בעזה, לירי אלבג, ששימשה שפחת מין כמו בסרטים לכל המחבלים, בטענה כוזבת שביכולתו לשחרר אותה מהשבי.

בעקבות החשיפות הללו, המשטרה פתחה בחקירה פלילית באזהרה נגד צביקה נוה בחשד לקשירת קשר לביצוע פשע וסחיטה באיומים. אלכס סקלר אף נחקר בעצמו במשטרה בעקבות תלונות על הטרדה והורחק מהזוג נוה למשך 15 ימים, אך הוא הצהיר בגלוי שהוא לא מתחרט על הקמפיין וימשיך להילחם באחים נוה בכל הכוח כדי לחשוף את מה שהוא מכנה המערכת הרקובה שלהם.  

 

תביעת דיסגורג׳מנט היא סעד כספי שמטרתו לשלול מהנתבע את כל הרווחים שהפיק כתוצאה מביצוע עוולה או ממעשה בלתי חוקי ולהעבירם לתובע.  בניגוד לפיצוי נזיקי רגיל שמטרתו לתקן את הנזק שנגרם לתובע, הסעד הזה נועד למנוע מצב שבו החוטא יצא נשכר. בעולם המשפט הישראלי, הדוקטרינה הזו מבוססת על דיני עשיית עושר ולא במשפט.
אפי נוה משתמש בדוקטרינה הזו בכתב התביעה ככלי משפטי אגרסיבי כדי לעקוף את תקרת הפיצויים הרגילה של חוק איסור לשון הרע. הוא טוען כי הנתבעים 2-12, הכוללים את יועץ התקשורת רונן צור ואת חברות השילוט והתחבורה כמו אגד ונורסטאר, פיתחו מוצר פסול של שירותי הפצת לשון הרע לבעלי ממון תמורת תשלום. מאחר שאלכס סקלר הצהיר בתקשורת כי תקציב הקמפיין עמד על סכום של 10,000,000 דולר, נוה דורש מכוח הדוקטרינה הזו שהנתבעים ישללו מעצמם את כל ההון והרווחים שהרעיף עליהם האוליגרך ויעבירו אותם ישירות לידיו, שכן מדובר בעושר שנעשה על חשבון שמו הטוב.
השימוש בדוקטרינת שלילת רווחים בתביעות לשון הרע בישראל נותר סוגיה משפטית מפוקפקת. בתי המשפט נוטים להפריד בצורה קשיחה בין דיני הנזיקין לדיני עשיית עושר, ונוהגים לפסוק פיצויים רק בהתאם לנזק הממשי שהוכח, או לפי הפיצוי הסטטוטורי הקבוע בחוק, ולכן הניסיון של נוה לגבות את רווחי חברות המדיה נחשב למהלך יצירתי, אך בעל סיכויי קבלה נמוכים.
המהות של הדוקטרינה היא שבית המשפט לוקח מהנתבע את כל ההון שהוא עשה על חשבונו של התובע. היות וחברות המדיה גרפו סכומים אדירים רק כדי להכפיש את שמו של אפי נוה, אפי טוען שיש להשאיר אותם בלי אגורה מהרווח המלוכלך הזה….  העברת הכסף מהכיס של החוטא אל הכיס של הנפגע.
למעשה זה סוג של חילוט רווחים אזרחי, מונח ששואב השראה מעולם המשפט הפלילי והתחום של תפיסת נכסים של ארגוני פשיעה ומאפיות. הביטוי הזה מעביר מסר חריף בהרבה של ענישה והרתעה, כאילו המדינה או התובע פושטים על קופת הנתבע ומחרימים את כל מה שנמצא שם.
הביטוי הקאת רווחים, הוא תרגום שהוא הכי קרוב למקור הלשוני באנגלית, שבו המשמעות המילולית של המילה היא פליטה או הקאה של משהו שנבלע בצורה לא חוקית. זהו מונח ציורי מאוד שממחיש איך חברות הפרסום ויועצי התקשורת האנרכיסטים מקפלן צריכים להקיא את כל בצע הכסף שהם בלעו מהאוליגרך סקלר במהלך הלינץ הציבורי בחוצות המדינה.
בדו"חות רשמיים של משרד המשפטים המונח שנבחר רשמית הוא "שלילת רווחי עוולה". בשטח, השופטים משאירים לעצמם את הכוח להחליט למי להעניק מתנות כלכליות, וממי למנוע צדק אמיתי.

 

אז מה יקרה?  לאף עו"ד בסיפור אין אינטרס לסיים את הסיפור, כי הכסף זורם כמו מיים.  במיוחד רומי קנבל הזבלה הפמיניסטית שחוגגת על המיליונים עם אפס תוצאות.

נגד סקלר אי אפשר להוציא פיצויי הקאת רווחים, כי הוא המשלם ולא המרוויח.  לכן ניתן רק להוציא ממנו פיצוי על הפרסום שהוא הורה לבצע.  אמנם מדובר בכל מיני כרזות שונות, אבל זו מסכת אחת ולכן שווי התביעה נגדו הוא כ 70,000 ש"ח.

בתביעה עורכי הדין של אפי כתבו שסקלר הוא זה שפרסם והוא זה שהגה את הסיסמאות שהופיעו על השלטים.  קשה לנו להאמין לזה.  זה נראה עבודה של רונן צור.  אפי יתקשה להוכיח שסקלר פרסם והגה את הסלוגנים של ההכפשות, כי סקלר אדם עסוק שפוט משלם, נותן הוראה כללית, תכפישו, והנמלים החרוצות עושות את העבודה.  נדרש תיקון דחוף של התביעה על מנת לדייק אותה, ולא ליפול בפח, מי עשה מה.

אבל נגד רונן צור וחברות הפרסום, אלה הרוויחו הון תועפות כדי להוציא לפועל קמפיין שיימינג ואין סיבה שהם לא יקיאו את כספי השיימינג.  התביעה נגדן מוצדקת ביותר.

 

אפי נוה מכין לרומי קנבל ויעקב בורוסקי תביעה ספיישל בקרוב

 

 

מה שלא ברור לנו זה מה רומי קנבל לא נתבעה שהרי היום היא הלוחשת באוזנו של סקלר, והיא המוציאה לפועל של יוזמותיו.  גם לא ברור לנו למה יעקב בורבסקי ושולמית אשבול (ידידת הנפש של רונן צור) לא נתבעים שהם הרי מי שהתחילו את העבודה, הם מי ששלחו בלשים עד קורשבל בצרפת, וגם הפעילו בלישם באוסטרליה על ויולטה וצביקי נוה.  הם אלה ששכרו את רונן צור, ואת עמית חדד, ואת רומי קנבל וזו המומחיות שלהם לשלוח מכתבי תלונה לפרקליטות, המשטרה ולכל העולם החיצון.

 

גם לא ברור לנו מדוע עורכי הדין של אפי לא השקיעו לשים ידיים על כל התלונות שרומי קנבל יעקב בורבסקי ושולמית אשבול שלחו לכל העולם ואחותו כדי להבאיש ריחו בעולם המשפט.

שולמית אשבול היתה מיוצגת עי נבות תל צור
שולמית אשבול היתה מיוצגת עי נבות תל צור וחברת נפש של רונן צור…

 

מה שכן, שאפו לעורכי הדין של אפי על תביעת הדיסג'ורגמנט.  פשוט פצצה פנטיסטית.  נקווה לראות את רונן צור במסדרונות תיקי החדל"פ.

 

PDF

להלן הנספחים לתביעה של אפי

PDF

.

  

Views: 80

1 מחשבה על “ויולטה סקלר 2: רומי קנבל פיטרה את עמית חדד מתיקי אלכס סקלר שיהיה זמין 5 ימים בתיקי ביבי בתמורה למימון קמפיין הבחירות לראשות הלשכה”

  1. משתמש אנונימי (לא מזוהה)

    אתר משפטי הכי טוב לא פלא שמקשים על כניסה לאתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *