בתאריך 23/9/2023 פרסם ביני אשכנזי מוואלה כי “המשטרה בודקת תלונה: חשד שדיין בכיר בבית דין רבני קיבל שוחד”. מפאת כיעורו התלבטנו אם להעלות תמונה של ביני אשכנזי…. פייק ניוז וקונספירציות בע”ה.
מטרת הכתבה לפי ביני אשכנזי היא להכפיש את הדיינים שהם לוקחים שוחד ופוסקים נגד נשים ולטובת גברים. בכתבתו לא הזכיר אף שם. מסתבר שהוא שקרן והפיץ קונספירציה.
במקרה שאותו הוא פרסם הדיין רפאל בן שמעון פסק בעקביות נגד האבא, עו”ד אורי פנטילט, הוציא לו את המיץ, מנע ממנו קשר עם ילדיו, הוציא צווים לכל הבנקים ולרשות המיסים לגלות עליו מידע ולא מצא כלום, נתן לאישה לגור בדירה שלו 5 שנים בחינם, והאישה עוד מתלוננת שהדיינים פסקו לרעתה……
https://news.walla.co.il/item/3607375
לדיינים זה היה שוק. הם יצאו מגדרם לעזור לגרושה הזו, אילנית שיר פנטילט בן שימול, והיא גמלה להם בתלונות במשטרה וכתבות ארסיות של ביני אשכנזי בוואלה. חחח. איזה בידור. וואלה פייקס במיטבו….
איך הצליחה אילנית שיר פנטילט בן שימול לטמטם את ביני אשכנזי שועל העיתונאות הממולח????
ובכן האישה המתלוננת בה מדובר היא הנבלה אילנית שיר פנטילט בן שימול, והדיין בו מדובר הוא רפאל בן שמעון מנתניה. הגורם המתווך לשוחד הוא עו”ד בועז דיין (מנתניה, טל. 054-488-8440), והגרוש של הנבלה הוא העו”ד החנון אורי פנטילט. הנבלה היתה מיוצגת ע”י עו”ד עינת טירר שהעלילה על אורי פנטילט שהוא רוצח.
הקטע הוא שהדיינים היו לטובת האישה, פסקו לטובתה בכל מה שרצתה. מנעו מהאבא קשר עם הילדים הכריחו אותו לצאת מהדירה שהיא שלו, גרמו לו לשלם עליה כשהיא יושבת בדירה חינם, מרחו אותו. לשו אוותו. הוציאו לו את המיץ.
אפילו הוציאו צווים לרשות המיסים נגדו להמצאת מסמכים ולא מצאו כלום, וצווים לבנק מרכנתיל על חשבונות האמא שלו ולא מצאו כלום.
ואיך הנבלה הזו גומלת לדיינים האלה????? רצה לביני אשכנזי שיעשה לה כתבה שתכפיש אותם…… קארמה. אוי קארמה… בומרנג.
לא הצלחנו להבין כיצד אילנית שיר הצליחה לשים ידיים על ווצפים בין בא כוחו של הגרוש שלה (שהוא גם המעסיק שלו), לבין עו”ד בועז דיין, וגם לא הצלחנו להבין מי הניע את ביני אשכנזי לפרסם כזה דבר, שכן הוא מאוד מביך להנהלת בתי הדין הרבניים, ונותן נשק בידי שדולת הנשים להתנגח בבתי הדין הרבניים.
מה שברור זה שהגברת חדרה לתיבת הדואר של אורי פנטילט באמצעות סיסמא שהשאיר פתוחה באחד המכשירים (למשל אייפד שנותנים לילד או טלפון שנותנים לילד ולשם הורדת אפליקציות צריך לשים סיסמא). די דומה למה שחני נוה עשתה עם הטלפון של אפי נוה.
איך עו”ד בועז דיין לא בכלא ואיך הלשכה לא שללה לו את הרישיון?
האיש שנחשד שבתיווך לשוחד, עו”ד בועז דיין, היה עובד בצוך בית הדין הרבני, המשטרה שלחה לו סוכן מדיח שהקליט אותו במשך 10 חודשים, עד שהוא אמר שהוא לוקח 1,500 ש”ח ליעוץ. השופטת אתי כרייף הרשיעה אותו. נציבות עובדי המדינה פסלה אותו ל 5 שנם בשירות המדינה, ולשכת עורכי הדין לא עשתה לו כלום. הוא עובד כעו”ד בוטיקאי בנתניה.
גרושות מהגהנום תמיד זוכות ליחס מועדף אצל ביני אשכנזי בוואלה
לגבי החומרים של אילנית שיר, קראנו אותם בשקיקה ומדובר במטורפת וחמדנית. אחת שבעצת עורכת הדין שלה עינת טירר העלילה על עו”ד חנון שהוא רוצה לרצוח אותה, ושהוא מסכן את הילדים במוות כי יש עליו שערות של כלב, והילד עלול לנשום את השערה ולמות……
הראיות שביני אשכנזי טוען שאילנית שיר הביאה לחוקרים של יאח”ה, עודד אררה ויניב שימול, הן אלה. האם זה מספיק כדי לבסס עליהן כתבה בוואלה???
להלן הכתבה של בני אשכנזי בוואלה פורסם 6/9/2023
המשטרה בודקת תלונה: חשד שדיין בכיר בבית דין רבני רפאל בן שמעון קיבל שוחד
“המושא של החקירה הוא דיין, כדי לבצע חקירה של דיין שהוא במעמד של שופט יש צורך לקבלת אישור מהגורמים המוסמכים. הבקשה כבר יצאה מאיתנו. אני חוקר את השוחד לכאורה שקיבל דיין במסגרת הסיפור הזה אם יעלו עבירות אחרות נחקור גם אותן, אני לא מתעלם” – כך אמר בשיחת טלפון רפ”ק יניב שמול למתלוננת ו’, שהגיש תלונה נגד אב בית הדין, רפאל בן שמעון, דיין בכיר בית הדין הרבני האזורי באזור המרכז (נתניה), בחשד לביצוע עבירות של שוחד והפרת אמונים.
הרקע לשיחת הטלפון הייתה תלונה למשטרה עוד בסוף שנת 2022 שהגישה ו’ נגד אב בית הדין, ששמו נאסר בפרסום, באחד מבתי הדין הרבניים באזור המרכז. מידעים שהוגשו למשטרה וכן תשובת רשמיות מטעם משטרת ישראל, היועצת המשפטית לממשלה, ופרקליטות המדינה שהגיעו לידי וואלה! מעלים חשד שהדיין קיבל שוחד באמצעות מזכירו ומקורבו, במספר תיקים שונים שמתנהלים בתיקים שהוא דן בהם בבית הדין הרבני באזור המרכז. היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, טרם העניקה את האישור הנדרש למשטרה לפתוח בחקירה נגד הדיין, ובלעדיו – אין למשטרה אפשרות להתקדם בחקירה.
הרקע למקרה הוא שתי נשים שהתיק שלהן מתנהל באותו בית הדין הרבני. מטבע הדברים לא ניתן לפרסם את שמן משום שהדיונים מתקיימים בדלתיים סגורות. האישה הראשונה,ו’, הגישה תלונה במשטרה בסוף שנת 2022, אליה היא צירפה מסמכים רבים שמהם עולה חשד לכך שהתקיים שיח פורה מחוץ לכתלי בית המשפט בין עורך דין שהיה מעורב בייצוג בתיק נגדה, לבין מזכירו של הדיין.
עוד עולה מהמסמכים שהוגשו בתלונה למשטרה כי בין הצדדים עלה נושא של תשלומים, כך לפי החשד, שהיו אמורים לעבור אל הדיין עצמו בתמורה להחלטות שיתקבלו נגד ו’ בבית הדין. בנוסף, מהתלונה עולה שמו של אדם נוסף שהיה מעורב לכאורה בקבלת סכומי הכסף שעברו מאותו עורך דין, אדם בשם עורך הדין בועז דיין, שעבד בעבר במערכת בתי הדין הרבניים בתפקיד סגן מזכיר ראשי.
בועז דיין הורשע על ידי בית הדין למשמעת של נציבות שירות המדינה בשנת 2019, לאחר שבזמן הפסקה בדיון שבו הוא נכח מתוקף תפקידו, פנה לאחד הצדדים בתיק ואמר לו שאין לו שום סיכוי לזכות בדירת המגורים עליה שני הצדדים התדיינו. מאז נערכו כמה שיחות בין אותו צד לדיון לבין בועז דיין כאשר במהלכן בועז דיין אף ביקש תשלום של 1,500 שקלים תמורת ייעוץ ומסירת מידע פנימי שרק הוא היה חשוף אליו מתוך התיק. התשלום אמנם לא נגבה, אך בועז דיין הורחק לצמיתות מכל עיסוק במערכת המשפט כשהעונש שהוטל עליו היה פיטורים ופסילה לצמיתות מעיסוק בכל תפקיד במערכות בתי המשפט ובתי הדין למיניהם.
אלא שכעת, קיים חשד שלמרות הרשעתו ולמרות שהגורמים הרשמיים בבית הדין הרבני יודעים שאסור לו לפעול מולם, דיין מעורב בכל מה שנעשה בבתי הדין הרבניים. במסגרת התלונה נטען כי אותו עורך דין העביר 15 אלף שקלים לבועז דיין, שפתח את הדלת בעבורו אל מזכירו של הדיין. על אף זאת, טרם נפתחה חקירה רשמית, אך לוואלה! נודע כי המשטרה נקטה בכמה פעולות בדיקה לפני חקירה.
ו’ לא אמרה נואש ועתרה לבג”ץ, כדי להבין מדוע היועמ”שית לא מורה לפתוח בחקירה נגד הדיין. בחודש מרץ האחרון דחתה השופטת ענת ברון את עתירתה וכתבה: “לא למותר לציין בהקשר זה, כי לרשויות אכיפת החוק נתון שיקול דעת רחב בכל הנוגע לפתיחה בחקירה פלילית והעמדה לדין. בית משפט זה אינו נוהג להתערב בהחלטות מסוג זה, ואינו מחליף את שיקול דעתן של רשויות אכיפת החוק בשיקול דעתו שלו – אלא במקרים חריגים ביותר, כגון כאשר נמצא שיש בהחלטה שהתקבלה משום עיוות דין”.
בתגובה לבג”ץ כתבה פרקליטות המדינה בשמה של היועמ”שית: “אשר לסיכויי העתירה, הרי שמבלי להידרש לאלו באופן מדוקדק, וזאת בשים לב לשלב המקדמי בו מצויה העתירה, נראה שהמדובר בעתירה מוקדמת, שהוגשה כחודשיים בלבד לאחר הגשת התלונה למשטרה, וכשבועיים בלבד לאחר פנייתה של העותרת ללשכת המשיבה”, ואילו בהליך אחר ש-ו’ מנהלת נגד המדינה בנושא כתבה הפרקליטות לבית המשפט כי “נעשו מספר פעולות, אך לא ניתן עדיין אישור מאת היועצת לחקור את הפרשה”.
בנוסף, בחודש מרץ האחרון נשלח מכתב ל-ו’ מלשכת המשנה לפרקליט המדינה לעניינים פליליים, מומי לבמרגר, שם נכתב “בעניין קידום חקירה בעניין תלונה שהגשת כנגד דיין בבית הדין הרבני (ששמו נאסר בפרסום) – נבקש לעדכן כי הנושא עודנו מצוי בטיפול משטרת ישראל”. חודש לאחר מכן נשלח ל-ו’ מכתב החתום על ידי רפ”ק עורך הדין עודד אררה, מיאח”ה, בו נכתב כי “לאחר בחינת כל הנתונים הרלוונטיים אין לח”מ אלא לחזור על מה שנמסר לך במסגרת שיחת טלפון בחודש מרץ האחרון עם רפ”ק יניב שמול, ולהבהיר כי לאחר קבלת כלל האישורים הנדרשים תזומני למסירת עדות ביחידה החוקרת”.
ו’ לא לבד
נשים נוספות שהתיק שלהן נדון בפני הדיין מעלות גם הן את החשש למשוא פנים ושיקולים זרים לכאורה מצידו. בחודש מרץ האחרון ניתנה החלטה על ידי בית הדין הרבני הגדול (ערכאת הערעור על בתי הדין הרבניים האזוריים, ב”א) בבקשת פסילת ההרכב שבראשו עומד הדיין שדן בעניינה של אישה אחרת, ב’, שגם שמה נאסר בפרסום משום שמדובר בתיק המתנהל בדלתיים סגורות.
בהחלטה שניתנה על ידי הרב הראשי לישראל הרב דוד לאו נכתב:
“ללא ספק מדובר בהאשמה חמורה ביותר כלפי הגורמים המעורבים, ואין ספק כי יש למצות את החקירה בעניין בנחישות ובמהירות ככל שניתן. אך נראה כי בקשת המערערת ממני כנשיא בית הדין לפעול בעניינה, לא רק שמקדימה את המאוחר אלא שהיא לא מופנית לכתובת הנכונה. ואבאר את דברי. כידוע הגשת תלונה חמורה ככל שתהיה למשטרה, צריכה להיבחן בידי המשטרה ואין רשות לכל גורם אחר לפעול על סמך הגשת תלונה בלבד. מנהג העולם לחרוץ דין ללא משפט הוא פסול בהחלט. יתירה מזו, ביטול של החלטות בית הדין קמא, גם במקרה שתתבררנה הטענות והקשרן לתיק, יכול להיעשות רק בהליך של ערעור לבית הדין הגדול, ועל המערערת לשקול אם להגיש ערעור בשעה זו לפני בירור הדברים, או להמתין לאחר בחינת המשטרה את התלונה”.
את הבקשה לפסילתו של הדיין הגישה ב’, ואף צירפה לבקשתה הוכחות לכאורה לקיומו של שיח פורה שנעשה מחוץ לכתלי בית המשפט, ושממנו עולה החשש כי הדיין מקבל תשלומים לכאורה גם בתיק הזה. באמצעות עורכת הדין שמייצגת את הצד השני נגד ב’. גם שם מתואר ההליך לפיו עורך הדין של הצד שכנגד פנתה גם היא לבועז דיין וגם למזכיר ובאמצעותם העבירה מסרים לאב בית בדין, וגם כאן עולה החשש שתשלומים הועברו לדיין.
תגובות
מטעם הנהלת בתי הדין נמסר: “חקירת משטרה נגד דיין מצריכה על פי החוק אישור של היועצת המשפטית לממשלה. למיטב ידיעתנו לא התקיימה חקירת משטרה”.
מהמשטרה נמסר בתגובה: “מבלי להתייחס לתוכן פנייתך, לא נתייחס לבדיקות או חקירות ככל שהן קיימות”.
מטעם היועצת המשפטית לממשלה נמסר: “איננו מתייחסים לשאלות בדבר קיומה של בדיקה או חקירה, אלא מקום בו קיימים הליכים גלויים. אין באמור כדי לאשר או להכחיש קיומה של בדיקה או חקירה כאמור”.
עו”ד בועז דיין לא מסר תגובה.
תיבות הפנדורה של דוד לאו
נציין שגם דוד לאו הזה, יש עליו תיבת פנדורה. בעברו גם הוא אנס אישה תחת מרות של “רועה רוחני”.
היה גם סיפור של אישה אמריקאית יידה קין שנפטרה והטיסו גופתה לקבורה בישראל. אשת הבן של המנוחה, חיה רלב”ג, שהיא אמריקאית היא בת משפחה של דוד לאו, וביקשה ממנו למנוע את הקבורה. לאו פנה למשפחת המנוחה, משפחת קין, ודרש שוחד של $100,000.
להלן פסק הדין בעניינו של הגורם המשחד עו”ד בועז דיין בנציבות
בד”מ 73/19 הכרעת דין בועז דיין, אחרי הליך פלילי (לפי סעיף 61 ג’ לחוק), 04.12.2019, שופטים: עו”ד אורי כהן, יצחק פרחי, סלבה ורטקין. תובע: עו”ד שפיק חאמד. סנגור: עו”ד משה אלון. בבית הדין למשמעת של עובדי המדינה בחיפה.
שימו לב שבתיק הפלילי שהוגש נגד בועז דיין, ת”פ 64391-12-16, השופטת אתי כרייף הרשיעה אותו, אבל הכרעת הדין וגזר הדין הפלילי מוסתרים מהציבור. בועז דיין יוצג ע”י הישאם קבלאן.
שימו לב מה היה:
אהרון גת תבע גירושין נגד גרושתו גלית גולן, תביעה בה כרך אהרון גת ענייני חלוקת רכוש ומשמורת על ילדיו. ביום 9/6/2015 במהלך הפסקה בדיון עת הנאשם ואהרון גת עישנו, אמר הנאשם לאהרון ש”אין לו שום סיכוי בעניין הדירה ברעננה”. בחודש אוגוסט 2015 הגיע אהרון גת לבית הדין ושאל את הנאשם לפשר הדברים שאמר לו.
כנראה הנאשם בועז דיין הלך למשטרה, וזו הורתה לו להקליט ולמשוך את בועז דיין בלשון. בין אוגוסט 2015 ואפריל 2016 בבניין בית הדין או בשיחות טלפון שוחח הנאשם עם אהרון בנושא התביעה ומסר לו מידע מתוך הדיונים הפנימיים שהתקיימו בעניין ואודות סיכויי התביעה.
בתאריך 22.3.2016 נפגשו הנאשם ואהרון במסעדת “היקב” בנתניה וכאשר שוחחו בנושא התביעה, אמר הנאשם לאהרון כי “פגישת ייעוץ עמי עולה 1,500 ₪”.
מה שמוזר פה שזה שבועז דיין ביקש 1,500 ש”ח ליעוץ אחרי שהוא כבר יעץ במשך 10 חודשים!!!!!!!!
נראה לנו שהוא לא באמת רצה 1,500 ש”ח – כי הוא לא לקח את הכסף, אלא שאהרון גת הציק לו והציק לו בהדרכת המשטרה, וכשנמאס לו לקשקש על התיק, הוא אמר בצחוק שהזמן שלו שווה כסף, כדי לנפנף את האיש……
מזה אנחנו מבינים שלא היה פה שוחד בכלל. בועז דיין פשוט ריחם על אהרון גת ולכן קשקש אותו מתוך רחמים, שהוא מובל לשחיטה כצאן לטבח… כמו כל הגברים.
מי שרוצה שוחד לא מחכה 10 חודשים ובטח שלא רוצה 1,500 ש”ל לשעת יעוץ כשהוא כבר נתן את הייעוץ.
נראה לנו שמישהו רצה להפיל את הדיין רפאל בן שמעון, ובועז דיין לא יכול היה לעמוד מול המשטרה במשפט הפלילי, ולכן הודה שמשהו שלא קרה.
מכאן אנחנו מסיקים שכל הכתבה של ביני אשכנזי היא פלוץ נבוב, כתבה שעשתה רעש, אבל בפועל לא היה כלום, כי לא קרה כלום.
עדיין איך ב 2022 מתגלגלים ווצאפים של שוחד לכאורה לידי אילנית שיר???? זו תעלומה. הרי לבועז דיין יש 5 שנים לחכות עד לסיום הפסילה שלו מלעבוד בשירות המדינה (עד 28/11/2024) ולכן למה שהוא יסתכן?
הכרעת הדין של הנציבות 28/11/2019.
גזר דין לעורך דין בועז דיין שהציע לשחד את רפאל בן שמעון בבדר נתניה ב 1500 שח
וגזר הדין:
גזר דין משמעתי לעורך דין בועז דיין שהציע שוחד מדיינים בנתניה בדמ 73-19
המסמך של אילנית שיר בו היא מציגה את הווצאפים ה”מפלילים”
בקשה של אילנית שיר נגד אורי פנטילט על שוחד של הדיין רפאל בן שמעון
בתמונה הדיין שלמה שפירא שגם נגדו הגישה אילנית שיר בקשת פסילה בטענה שהוא היה החונך של רפאל בן שמעון וחנך אותו לגנוב ולקחת שוחד.
איך בכלל מתלוננת הגברת שהמשפט לטובתה כשהיא יושבת בבית בלי לשלם 5 שנים
שימו לב שהגרושה הזו טוענת שהיטו את הדין לרעתה בבית הדין הרבני, אבל לפי המסמך מתאריך 28/6/2022 שהיא מציגה הם דווקא היו לטובתה.
נתנו לה לגור 3 שנים (עכשיו זה כבר 5) בבית של הגרוש, והוא עוד נדרש לשלם משכנתא והוצאות הבית, וזה בזמן שהוא חזר לגור בדירת אימו…. והיא עוד מתלוננת……
גם את הילדים הדיינים לא נתנו לו לראות, והיא עוד מתלוננת…….
רפאל בן שמעון אפילו חתם לאילנית שיר על צווי המצאת מסמכים ופסיקתות לכל הבנקים בישראל, כולל רשות המיסים, להמציא את כל החשבונות של אורי פנטילט, כולל פסיקתא לבנק מרכנתיל לקבל את חשבונות הבנק של האמא של הגרוש.
אף גבר לא מקבל צווים לגלות את חשבונות הבנק של האמא של הגרושה. יתהפך העולם והדיינים לא יוציאו כזה דבר. והנה הדיינים פוסקים לטובת הזונה, והיא מגישה נגדם תלונות במשטרה……. האמת. מגיע להם. קרמה. הלוואי והיא תמרר להם את החיים כל חייהם….
גם במשמורת היו הדיינים לטובתה של הנבלה אילנית שיר
הנבלה טענה שהאבא אוהב כלבים, ושערות של הכלבים עלולים לגרום לילדים להיחנק…… והיא זכתה. הם היו לטובתה. והיא מתלוננת נגדם שהם לרעתה…..
תגובת פרקליט המדינה באמצעות מתמחה רום ברקו: החקירה נמשכת….
אילנית שיר כעת תובעת את המשטרה בבימ”ש מחוזי, מרכז, ת”א 54340-03-23 שיר נ’ יחידת תביעות להב 433, בתי הדין הרבניים ואת אורי פנטילט. בפני השופט שפסר.
3 Comments
שטויות!
התמונה של הרב היא הרב הרצל חודר שליט״א ולא של הרב רפאל בן שמעון
אם אתה מביא תמונה לא אמינה אז מה שאר הכתבה.
בושה.
הערת מערכת:
חמודי הם נראים כולם אותו דבר. מה זה משנה מי. שלח לנו תמונה ונתקן. בוידאו היה כתוב שזה הוא
[email protected]
קארמה.
מאחל לדיינים הרבה תלונות שווא.
בתי הדין זה עוד גוף מיותר שאפשר לוותר עליו כדי לחסוך כספי ציבור.
נימאס ממושחתים
עדנה תמשיכים לחשוף אותם ואת משפחותיהם💔💔👊🔥💓👀🦾