EDNA LOGO 1

6 ביוני 2023

עמי נאווי כשאתה נשוי לשופטת טל אוסטפלד נאווי לא יאמינו לך

השופטת טל אוסטפלד נאווי הגישה תלונת שווא נגד בעלה הכדורסלן עמי נאווי "חפר בבלטות לקבור אותי בביוב"

נו…  כשאתה נשוי לשופטת שעוצרת אנשים על ימין ועל שמאל, והיא רוצה להתגרש, היא לא תעצור גם אותך?  ולמי יאמינו?  לך או לשופטת????         למה השופטת לא נכנסה למעון לנשים מוכות????  כי היא לא פחדה כלל.  אבל ידעה שלזמבר אותו היא יכולה.  מעניין אם הוא מימן לה את לימודי המשפטים????  שיעשה לה […]

השופטת טל אוסטפלד נאווי הגישה תלונת שווא נגד בעלה הכדורסלן עמי נאווי "חפר בבלטות לקבור אותי בביוב" Read More »

מירב קורדובה סיפרה לאפי שהעורך דין שלה אמר לעשות ניכור הורי

הטלפון של אפי נוה 11: אפי שאל את מירב קורדובה "בא לך לשבת עלי?" מירב: "קיבלתי הוראה מעו"ד אבי גפן לעשות ניכור הורי לגרוש". אפי: "אל תיתני לו לראות את הילדים"

מירב קורדובה לא רוצה שתדעו על הניאופים שלה עם אפי נווה היא אמנם לא עורכת דין אבל אפי נוה זיין גם אותה.  רוב השיחות עם מירב קורדובה הן מדצמבר 2016.  בשיחות היא מייללת שהיא בהליכי גירושין וקיבלה עצה מעורך דינה אבי גפן לנכר את בעלה מהילדים, לא לתת לו לראות אותם כדי לסחוט אותו כספית.

הטלפון של אפי נוה 11: אפי שאל את מירב קורדובה "בא לך לשבת עלי?" מירב: "קיבלתי הוראה מעו"ד אבי גפן לעשות ניכור הורי לגרוש". אפי: "אל תיתני לו לראות את הילדים" Read More »

רחל כהן משרד ראובינוף תוקעת אזרחים זרים בישראל בעיכוב יציאה

מגיפת עיכובי היציאה נגד תושבים זרים: משרד ראובינוף הוציאו בהוצלפ עיכוב יציאה לפורטוגלי על קרן 30,000 שח שהפכה 300,000 שח והוא הפך הומלס על סף מוות

זה קורה כל הזמן ואף אחד ממקדמי הרפורמה המשפטית לא מטפל בזה.  רשמי ההוצל"פ מוציאים צווי עיכוב יציאה על אזרחים ותושבים זרים, הופכים אותם אסירים בציון, דנים אותם להומלסיות ומוות, ואף אחד לא פוצה פה. ועוד דבר: איך קורה שחוב של 30,000 ש"ח לסופרמרקט מגה מתנפח ל 300,000 ש"ח, וראשי ההוצל"פ טוענים שכמה שהריבית פיגורים

מגיפת עיכובי היציאה נגד תושבים זרים: משרד ראובינוף הוציאו בהוצלפ עיכוב יציאה לפורטוגלי על קרן 30,000 שח שהפכה 300,000 שח והוא הפך הומלס על סף מוות Read More »