EDNA LOGO 1

גלית נקאש שיקרה אצל מירה דהן שהיא אם ביולוגית של התינוקת תהל שהביאה מסרילנקה עם דרכונים ומסמכי לידה מזויפים ולא הועמדה לדין

גלית נקאש רצתה להיות אמא ועברה שלל עבירות פליליות

הפמיניסטיות טוענות שנשים לא משקרות, "כי זה לא בטבע שלהן, ואין להן אינטרס לשקר".  במיוחד בבית משפט למשפחה תמיד מאמינים להן כי הן "מסכנות ומוחלשות".  לפנינו סיפור על גלית נקאש מרמת גן, אישה שהיום היא בת 58, ובגיל 47 נסעה לסרי לנקה, והביאה משם ילדה ששהתה ברחם של פונדקאית הודית, והופרתה מהזרע של אחיה, יוסי.

גלית נקאש שיקרה בפני השופטת מירה דהן שהיא האמא הביולוגית, שהיא ילדה את התינוקת תהל מתוך רחמה, ואפילו הציגה תמונות אחרי "הלידה" המזוייפת כשהיא נקיה, מחייכת, כאילו עכשיו ראתה את הטאז' מהאל….

ומה עשו לה?  העמידו אותה לדין?  ומה עם כל הסייענים שסיפקו לה מסמכים מזוייפים, ודרכונים מזוייפים?  העמידו אותם לדין?  לא ידוע לנו.

לפנינו פסק דין של השופטת מירה דהן משנת 2022 על בקשה של מבוגרת בשם גלית נקש להכניס לישראל ילדה בשם תהל נקאש שהיא הביאה אותה לישראל מסרי לנקה ב 2016. מדובר ב 8 שנים שבהם תינוקת נמצאת בישראל וזאת שטוענת שהיא אמא שלה לא מקבלת צו הורות פסיקתי שמאשר שהיא האמא של תהל.  למה זה לקח 8 שנים????

ובכן, גלית נקאש מרמת גן היתה בת 47 כשנסעה לסרי לנקה, הביאה משפחה ילדה עם דרכון מזוייף של ילדה ישראלית אחרת.  האבא של הילדה הוא האח של גלית נקאש שתרם זרע, יוסי נקש.  אבל בדרכון ובמסמכים מהודו ומסרי לנקה נרשם העו"ד הסרי לנקי של גלית בתור האבא.

כשהגיעו לישראל גלית ויוסי מסרילנקה, שניהם נעצרו, והילדה שהגיעה עם דרכון מזויף היתה מיועדת לגירוש לסרילנקה. גלית נקאש טענה שהיא "אשת עסקים שבשנים 2011-2016 "נמצאת על קו רמת גן -סרי לנקה". סביר להניח שלא עשתה שום עסקים שם, ורק ניסתה להיכנס להיריון שם מהזרע של אחיה.   למעשה שיטוט באינטרנט מראה שגלית נקאש היא סגנית מנהלת בית ספר המנחיל ברמת גן.  לא אשת עסקים ולא נעליים.

 

גלית נקאש רצתה להיות אמא ועברה שלל עבירות פליליות
גלית נקאש רצתה להיות אמא ועברה שלל עבירות פליליות

 

גלית נקאש בגיל 47 קנתה ביצית בהודו והבריחה תינוקת לישראל
גלית נקאש בגיל 47 קנתה ביצית בהודו והבריחה תינוקת לישראל

 

איזה פוסטמה מבקשת בדיקת רקמות להוכיח שהיא אמא כשהיא יודעת שזו לא הביצית שלה?

 

 

כשהיא הגיעה לישראל הכניסו אותה למעצר מסורבים, והיא לקחה את עו"ד מתן חודורוב שישע לה יחסי ציבור בעיתונות שהיא אישה מסכנה, ושרשות האוכלוסין מחזיקה במעצר תינוקת.  גלית הצהיר שהיא האמא, אבל בדיקת רקמות הוכיחה שהיא לא האמא.  מכאן המסקנה שהיא קנתה את הביצית.  בדיקת רקמות הוכיחה שהאבא הוא כן האח של גלית, ובעקבות זה הכניסו את התינוקת לישראל ונתנו משמורת חוקית לאח בלבד.

גלית נקש המשיכה את ההליכים 8 שנים כדי להוכיח שהיא האמא.  בהתחלה טענה שהביצית שלה, וזה התברר כשקר.  אחר כך טענה שהיא קנתה ביצית הודית, שידכה אותו לזרע של אחיה, והכניסה את התערובת לבטן שלה.  כלומר שהיא הפונדקאית לאחיה.

 

למה כשעצרו אותה היא התעקשה שהיא האמא, ואמרה שהיא מוכנה לעשות בדיקת רקמות, ואם תיכשל שתסכים לגירוש הילדה?  כי כנראה מתן חודורוב אמר לה שסטטיסטית, בגלל שלאח יש מטען גנטי דומה לשלה, אפשר לעבוד על המערכת שתיטעה סטטיסטית כאילו הכרומוזומים של אחיה, הם הכרומוזומים שלה……  ניסתה ולא הצליחה….  ואז שינתה גרסה וטענה שהיא היולדת, מביצית של הודית/סרילנקית….

 

השופטת מירה דהן עלתה על שלל עבירות פליליות של גברת נקש

 

בדיון אצל מירה דהן, התברר שהגברת משקרת על ימין ועל שמאל.  הוצגו שלל מסמכים הודים וסרי לנקים מזויפים, ואפילו הביאו קונסולים שהעידו שהמסמכים מזויפים, יש עבירה של כניסה לישראל עם מסמכים מזויפים ודרכון מזוייף.  כמות העבירות הפליליות שביצעה גלית נקש היא פשוט לא תאומן. זה מדהים.  מירה דהן קבעה שהיא שקרנית, החטיפה לה 100,000 ש"ח הוצאות וסירבה להורות למשרד הפנים לרשום אותה כאם.

 

בתמונה:  העו"ד מתן חודורוב עשה בוכטה יפה מ 8 שנות דיונים

 

מתן חודורוב מסדר תעודות מזויפות לפונדקאות
מתן חודורוב מסדר תעודות מזויפות לפונדקאות

איך התקשורת מרמה את הציבור "התפתחות דרמטית" בלי לציין מה….

 

בתקשורת עומרי אפרים ואיתמר אייכנר מידיעות סיקרו בעניין רב את המקרה כי זו היתה פעם ראשונה שאזרחית ישראלית הפכה מסורבת כניסה לישראל ושהתה במתקן יהלום.  הם ידעו שהאח הוא האבא ושיקרו לציבור שהאחות גלית היא האמא הביולוגית.

לבית המשפט גלית הביאה את הסבתא אילנה נקש, שטענה שהילדה היא 100% של גלית, והיא נראית כמו גלית.  אבל הסבתא ידעה שהדמיון הוא בגלל שהאבא הוא האח…יוסי נקש, הבן של אילנה.  אילנה פשוט שיקרה למצלמה.

תארו לכם שהיו מספרים לציבור שהזרע של האח יוסי נמצא בתוך הבטן של "האם" שהיא אחותו גלית?????

 

אילנה נקש הסבתא ששיקרה לתקשורת שהבת דומה לאמא
אילנה נקש הסבתא ששיקרה לתקשורת שהבת דומה לאמא

 

אלא מאי?  כשהתברר שהאבא הוא האח של גלית, ותהל שוחררה ממתקן המעצר, התקשורת סיפרה לציבור שיש התפתחות משמעותית", והציבור היה אמור לחשוב שהתינוקת משוחררת כי באמת היא הבת של גלית, והסתירו מהציבור שהתינוקת משוחררת כי האבא יוסי נקש הוא האח, כך שלתינוקת יש אפוטרופוס ביולוגי בישראל.

הנה פה הכתב עמרי אפריים משקר שההתפתחות המשמעותית קשורה לגלית, ולא סיפר שזה בגלל האח.

 

עומרי אפרים משקר לציבור בפרשת התינוקת מסרי לנקה שבמעצר נתבג
עומרי אפרים משקר לציבור בפרשת התינוקת מסרי לנקה שבמעצר נתבג

 

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4840529,00.html

 

בזמן אמת ב 2016 כתב אחד בשם אלנתן שחור בלוג שבו זעם שידיעות אחרונות מסלפים את העובדות ומשקרים לציבור.  הוא בעצמו עלה על זה שבידיעות מספרים כאילו ההתפתחות תומכת בגרסת גלית, שהיא הביולוגית, ואז הוא ראה את פסק הדין של להבר שרון, שבו התנוסס שם אחיה של גלית כאחד העותרים.

https://itonaimbeschachor.blogspot.com/2016/08/ynet.html

אלנתן שחור הגיש תלונה נגד ידיעות אחרונות למועצת האתיקה ותלונתו נמצאה מוצדקת.

להלן פסק הדין באתיקה של העיתונאים:

תקציר פסק הדין:

 

בית הדין קיבל את הטענות והכריע כי הכתבות הביאו לקורא "חלקי אמיתות אשר מביאים בכללם לפרסום שאינו מדויק, מטעה ומסלף", בניגוד לתקנון האתיקה. בית הדין דחה את טענת YNET בדבר חיסיון לכאורה שמנע מהם לפרסם את העובדות שלא פורסמו. בתי הדין קיבל את טענתי כי מלכתחילה לא היה חיסיון, אומנם "ייתכן ויש בסיס לטענת YNET כי ביום הפרסום… סברו כי פרטי הדיון חסויים", אך טענה זו רלוונטית רק לפרסומים הראשונים.  בית הדין קבע כי YNET הפרו את החיסיון (כפי שנטען על ידי YNET) בעצם פרסום הפרטים שכן פורסמו (בפרסומים הראשונים). למעשה, YNET הורשעו בסעיף זה על סמך תגובתם שלהם, תגובה בה טענו לחיסיון – סעיף זה לא נכלל בתלונה שלי.

בית הדין קבע נחרצות כי "אם סבר YNET כי ההחלטה חסויה – אסור היה לו לדווח אודותיה. משעה שבחר לדווח אודותיה חרף החיסיון  – מוטלת עליו החובה לוודא כי הדיווח מדוייק".

בית הדין פסק כי המדובר בעבירה הנמצאת ברף הנמוך של עבירות אתיות, ועל כן ראויה לענישה ברף תואם. YNET ננזפו, והוכרע כי יפרסמו למשך יום בעמוד הראשי נוסח שנקבע, המפרט את החלחטת בית הדין (ניתן לקרוא את הנוסח בקובץ המצורף).

לסיום, בית הדין התייחס לעובדה כי YNET בחרו שלא להתייצב לדיון וכתב בין היתר כי "התייצבות זו תשקף את הכבוד אשר רוכש גוף התקשורת או הכתב לחובות האתיות המוטלות על ציבור העיתונאים…". אני אוסיף ואומר שאי התייצבות מלמדת על חוסר הכבוד לחובות האתיות.

 

להלן החלטת מועצת העיתונות הראשונה נגד ידיעות אחרונות והנוכל עומרי אפריים

 

PDF

החלטת מועצת העיתונות נגד ידיעות אחרונות ועומרי אפרים ששיקרו לציבור

בערעור מועצת העיתונאות יורם סמואל פסק לטובת ידיעות אחרונות

לאחר ההפסד במועצת העיתונות, ידיעות אחרונות ערערו וזכו.  בהכרעת הדין נקבע אומנם הוצגו חצאי אמיתות בלבד, אך "זה בסדר" כי זו רשלנות סבירה.  בית הדין התעלם מהאמירה הברורה, והכמעט טריוויאלית, שבהכרעה הראשונה: "ככל שYnet סבור היה כי ההחלטה חסויה אסור היה לו לדווח מאום אודותיה, או למצער, מחויב היה להקפיד הקפדה יתרה כי מקצת הפרטים שפורסמו לא יביאו את הקורא לכלל הבנה מוטעית".

 

 

 

ראו:

ערעור של ידיעות אחרונות על סילוף מידע בפרשת גלית נקש

 

איזה בידור תארו לעצמכם שהאחות גלית תובעת את האח יוסי למזונות על הילדה המשותפת???

 

והנה האח.  אח למופת.  אין ספק שהוא אוהב את אחותו, אבל בל נשכח שאחותו יכולה לתבוע ממנו מזונות לתהל…..

בכלל לא נראה שהיתה הפריה מלאכותית של הזרע שלו.  נראה שהוא בעל את ההודית או הסרילנקית שנשאה את העובר בדרך הטבע.

 

יוסי נקאש האבא המאושר רק רצה לעזור לאחותו
יוסי נקאש האבא המאושר רק רצה לעזור לאחותו

 

יוסי נקש האבא המאושר תרם זרע לאחותו
יוסי נקש האבא המאושר תרם זרע לאחותו

 

 

אישה יוצאת שקרנית בבית משפט למשפחה ולא מעמידים אותה לדין

 

ומה קורה בפועל?  התברר שעו"ד מתן חודורוב משתף פעולה עם מסמכים מזוייפים כשהוא מייצג כל מיני נשים נואשות.  התברר שגלית נקאש ביצעה שלל עבירות פליליות.  חיפשנו וחיפשנו אם הפרקליטות העמידה אותה לדין, וכמובן שלא מצאנו כלום.

 

להלן כתבה שייזם עו"ד מתן חודורוב כשגלית נעצרה עם התינוקת תהל בבן גוריון פורסם 8/8/2016

כתבה של עומרי אפרים ואיתמר אייכנר .

 

ישראלית מוחזקת בנתב"ג עם תינוקת: "זו בתי". משרד הפנים: "הילדה זרה"

פרסום ראשון: גלית נקש, בת 49 מרמת גן, מוחזקת מאז שבת בנתב"ג עם ילדה כבת שנה שעמה הגיעה מסרי לנקה. רשות האוכלוסין: "אין אישורים שיאפשרו כניסתה". היום תוגש עתירה בבקשה למנוע את גירוש הילדה

ניסיון להונאה והברחת תינוקת, או חוסר רגישות של המדינה? כמעט 48 שעות חלפו מאז שגלית נקש, ישראלית בת 49 מרמת גן, נחתה בישראל עם פעוטה כבת שנה – בתה, לטענתה. אלא שכניסתה לארץ נמנעה והיא טרם עזבה את נמל התעופה.

השתיים, שהגיעו ארצה מסרי לנקה בשבת בצהריים, מוחזקות בנתב"ג לאחר שכניסתה של הפעוטה לישראל סורבה על ידי רשות האוכלוסין וההגירה בטענה שנקש לא הציגה את ההוכחות הנדרשות לכך שאכן מדובר בבתה. הרשות אף מבקשת לגרש את נקש ואת הפעוטה בחזרה לסרי לנקה.

 

 

סיפורה של נקש, אשת עסקים, מתחיל לפני מעט יותר משנה עם הגעתה לסרי לנקה. לדבריה, באותם ימים היא הייתה בסופו של החודש השביעי להריונה. "הגעתי למדינה בהריון מתקדם, במהלך שעליו אני מצטערת עד היום, בגלל הסתבכות עסקית שלא הותירה לי ברירה", סיפרה ל-ynet מהחדר שבו היא מוחזקת בנתב"ג.

 

לטענתה, לאחר הגעתה לסרי לנקה היא חשה ברע, אושפזה וילדה לידה מוקדמת. מאז מגוללת נקש מסכת של ייסורים ומאבק מתמשך בבירוקרטיה. לדבריה, מספר ימים לאחר הלידה, כאשר ביקשה להגיע עם בתה לישראל ויצרה לשם כך קשר עם הרשויות הישראליות בחו"ל, נמסר לה כי בנוסף על המסמכים שהגישה עליה לעבור בדיקת רקמות בניו דלהי שבהודו.

 

מדובר בהליך הנדרש במקרים מסוימים על ידי הרשויות בישראל, במקרה של בקשה להביא לארץ ילדי אזרחים ישראלים שנולדו בחו"ל ושיש חשש לגבי זהותם. זאת, בין היתר, במטרה למנוע מקרים של חטיפת ילדים. לדברי אחיה, יוסי נקש, מדובר בהליך שנמשך כחודשיים ולא היה באפשרותה לעבור אותו. "גלית סירבה, בין היתר, מכיוון שהילדה לא מחוסנת – יש בעיית חיסונים חמורה בסרי לנקה וכיום גם הילדה מחוסנת חלקית, בחיסונים לא תואמים לארץ", הסביר בפוסט שפרסם בפייסבוק.

 

"אני מרגישה שמתעמרים בי. מדינת ישראל מפעילה עליי מכבש ענק של אטימות ואני לא יודעת איך להתמודד איתו. אני חסרת אונים", מתארת גלית את יחס הרשויות כלפיה בשנה האחרונה. "ביקשו הוכחות להריון ולכך שהיא הילדה הביולוגית שלי. הצגתי הכול, אך זה לא עזר".

 

 

יש לציין כי נקש עזבה את סרי לנקה עם הילדה, כשהאחרונה מצוידת בדרכון שאינו שלה. לדבריה, היא עשתה זאת מאחר שהאשרה שלה במדינה פגה ולא הייתה בידיה כל ברירה. גלית טוענת כי אם תגורש מישראל לסרי לנקה, היא תיעצר מיד.

"הגעתי בצורה לא חוקית לישראל כי לא הייתה לי ברירה. אשרת השהייה שלי בסרי לנקה פגה וחיינו שם בבדידות קשה, ללא משפחה, תחת מצוקה כלכלית וללא הכנסות. בחלק מהזמן אני אף אושפזתי בבית חולים ולא היה פתרון לילדה, שלא התחסנה כנדרש בגלל מחסור בחיסונים במדינה".

 

בני משפחתה של גלית טוענים כי הם פנו שוב ושוב לרשויות בישראל במהלך השנה האחרונה, בין היתר באמצעות עתירה לבית המשפט המחוזי והשגת הסדר פשרה עם משרד הפנים, אך הוא לא יושם. "שלחנו אינספור מכתבים ופנינו שוב ושוב למשרד כדי להסדיר את העניין, אך איש לא עזר לנו למרות שנתנו הבטחות להסדר".

 

 

היום (יום ב') תוגש עתירה לבית המשפט לענייני משפחה ולבית המשפט המחוזי בבקשה למנוע את גירושה של הילדה ולערוך את בדיקת הרקמות בישראל. נקש אומרת כי היא והילדה מוחזקות בינתיים בתנאים קשים בנתב"ג, ומבקשת עזרה. "הילדה ואני נמצאות בחדר אטום בנמל התעופה. אנחנו ישנות על ספה בתת-תנאים כבר יומיים, אחרי טיסה ארוכה".

 

 

"אין אנו מבקשים דבר מלבד ההיגיון – שגלית תבצע את ההליכים בארץ ולא תיזרק לכלבים. אנחנו מבקשים בדחיפות כל עזרה", הוסיף אחיה.

 

החשד של הרשויות: התינוקת נקנתה בכסף

מנגד, ברשויות בישראל טוענים כי קיים חשד שלפיו האישה ניסתה להבריח את התינוקת לארץ בעזרת אחיה. ברשויות ציינו כי כבר לפני שנה יצרה האישה קשר עם הגורמים הרלוונטיים וביקשה להביא את התינוקת לארץ. לטענתן, הקונסול בסרי לנקה הבהיר לאישה כי לפי הנהלים בישראל האישה מחויבת לעשות בדיקת רקמות אלא אם תיכנס עם התינוקת לישראל ותבצע כאן את הבדיקות. לטענת הרשויות, האישה סירבה להצעות שהועברו אליה בנושא זה. האישה טוענת בתגובה כי לא סירבה לבדיקת רקמות בארץ.

 

 

הרשויות טוענות עוד כי לפני כמה חודשים הונפק לתינוקת אחרת דרכון בהליך דחוף, ובדרך לא ברורה הגיע לאישה בסרי לנקה. לדברי הרשויות, בעזרת אותו דרכון האישה יצאה עם התינוקת מסרי לנקה וטסה לארץ דרך טורקיה. לטענתן, האישה לא הציגה בטורקיה את הדרכון הישראלי של התינוקת אלא דרכון שהונפק בסרי לנקה.

 

 

הרשויות הבהירו לישראלית כי היא רשאית להיכנס לארץ, אך ללא התינוקת. לטענתן, הישראלית מסרבת לצאת מנתב"ג בלי התינוקת שלטענתה היא בתה הביולוגית. בהתייעצות בין כמה משרדי ממשלה הוחלט לפתוח מיד בהליך החזרתה של התינוקת למדינת מוצאה בשל חשש שמדובר בחטיפה של תינוק. ישראל יצרה קשר עם הרשויות בסרי לנקה ומתאמת את החזקת התינוק. הקונסול אף הגיע בבהילות לנתב"ג כדי לראות מקרוב את התינוקת. הדרכון הישראלי שלה, כך לפי הרשויות, נעלם וקיים חשד שהוא הושמד.

 

 

לטענת הרשויות, בדיון קודם שנערך בבית הדין לעררים נקבע כי ניתן להחזיר את התינוקת לארצה. הרשויות ציינו עוד כי בית הדין גם קבע שאסור לאישה לעשות דין לעצמה וכי אין מניעת לעשות את בדיקת הרקמות, כך שאם ייקבע שאכן מדובר בבתה הישראלית – היא תוכל להביאה לארץ.

 

 

בישראל אף חושדים שהבאת התינוקת מאסיה הייתה כרוכה במהלך לא חוקי ונבדק חשד שלפיו התינוקת נרכשה בכסף. נכון לרגע זה, אומרים גורמים בישראל, אין שום הוכחה שקושרת את התינוקת לאישה הישראלית.

 

 

 

מרשות האוכלוסין וההגירה נמסר בתגובה: "מדובר בישראלית שנחתה יחד עם ילדה זרה וללא אישורים מתאימים שיאפשרו את כניסתה. מסיבה זאת כניסתה של הילדה סורבה".

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4838785,00.html

 

להלן החלטה בערעור גלית נקאש ויוסף נקאש בבקשה לצו הורות מכוח מסמכים 26516-10-16

 

שימו לב.  בדיון זה ערער עו"ד מתן חודורוב על סירוב בית משפט לרשום את הגברת נקאש כאם על סמך מסמכים, בלי לחקור אותה על המסמכים.  כלומר לטענתו אפשר להביא מסמכים מזייפים ואסור למשרד הפנים לחקור את הגברת הטוענת לאימהות.

מתן חודורוב קורא לזה צו הורות פסיקתי על סמך מסמכים, במקום בדיקה גנטית.  מי המציא את הקומבינה הזו?  איך בתי משפט לא זורקים את מתן חודורוב עם השטויות שלו ברגע שערעור כזה דבילי מוגש?

 

PDF

ערעור גלית נקאש ויוסף נקאש צו הורות מכוח מסמכים 26516-10-16

 

להלן ההחלטה של מירה דהן ב 2022 תיק 19583-08-16

 

שימו לב שהשם של גלית נקאש פורסם בכל העיתונים והיא התראיינה לכל הערוצים, ובכל זאת מירה דהן חומלת עליה, ולא מפרסמת את שמה.

 

PDF

19583-08-16 מירה דהן החלטה בתביעת גלית נקאש שהביאה תינוקת מסרי לנקה עם דרכון מזויף

 

 

Views: 15

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *